Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Re: Ne brže od života!

Post od McGruja »

Tuga, neverovatno da se desava ovako nesto
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

nixa napisao:@paja

Ne mislim na konkretnu tragediju, nego generalno...

Kasarnu cuva strah...tako da mislim da i u saobracaju glave treba da cuva strah od drakonskih kazni.

Sent from my Xperia Z1
Ako je istina da su se potrkali bilo spontano bilo "dogovoreno" ne pomaže tu strah od kazni jer nema ni straha za život.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

nixa napisao:@paja Ne mislim na konkretnu tragediju, nego generalno...
Ok. Sad se razumemo.
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Kuzmanovic napisao:Sta je smesno? Moram coveku da docaram nijansu. :mrgreen:
Sto se mene tice odgovorio si za 10+. Jasno da jasnije ne moze biti
E pa tog nisam sreo na Ibarskoj :P
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

NESREĆA NA ZVEZDARI: Drogiran i pijan ubio nedužnog vozača http://www.kurir-info.rs/nesreca-na-zve ... ak-1258029

TT
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Evo celog teksta.

Miloš Racić (25), vozač „pežoa“ koji je u ponedeljak uveče u Ulici Dimitrija Tucovića izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je, osim njega, ni kriv ni dužan nastradao Miroslav Babić (32), bio je pod dejstvom alkohola i narkotika, nezvanično saznaje Kurir!
- Posle stravične nesreće u kojoj je i sam nastradao, analizom krvi utvrđeno je da je Racić pre nesreće konzumirao alkohol, ali i narkotike. Koju je drogu tačno koristio pre nego što je izazvao sudar, biće utvrđeno naknadno - navodi izvor Kurira.

Dvoje povređeno

Teška saobraćajna nesreća, podsetimo, dogodila se u ponedeljak oko 22.30. Osim dvojice nastradalih mladića, u udesu su povređeni i Krstinja D. (24), koja je bila u automobilu s pokojnim Babićem, kao i Milan A., koji je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

- Racić je bio za upravljačem „pežoa“. Prema izjavama očevidaca, velikom brzinom kretao se ka gradu. Prelazio je iz trake u traku, a onda je iznenada isekao put „renou“, koji je vozio Babić - navodi on.
U trenutku kad je pokušao da se iz desne trake ubaci ispred „renoa“, Racić je udario u njega.

- Zbog jačine udara oba vozača izgubila su kontrolu, pa su i „pežo“ i „reno“ preleteli preko ostrva i završili u suprotnoj traci. Iz suprotnog smera naišao je „fijat panda“ u kog su se zakucali, a „pežo“ je udario i u stub ulične rasvete - objašnjava naš sagovornik.

Porodica u šoku

Reporteri Kurira juče su posetili porodicu nastradalog Racića, ali oni nisu želeli da daju bilo kakve izjave za medije. Međutim, Miloševe komšije za njega imaju samo reči hvale.
- Otkako sam saznala da je Miša poginuo, suze ne brišem. Bio je divan mladić, izuzetno vaspitano dete. O njemu mogu da kažem samo sve najbolje. Ne znam kako će njegovi roditelji i sestra preživeti tragediju koja ih je zadesila - kaže potresena komšinica i dodaje da je Miloševa majka zaposlena u Opštini Vračar, dok mu otac radi u „Elektrodistribuciji“.

Reporteri Kurira juče su bili i na adresi stana u kojem je živeo Miroslav Babić. Međutim, tamo nikog nismo zatekli, a komšije Miroslava nisu poznavale jer je zgrada nova i još nije potpuno useljena.

Slika
Slika

Ne znam odakle se „pežo“ stvorio

- Nisam video odakle je „pežo“ naišao, niti šta se dogodilo. Čuo sam stravičan prasak, lomljavu i sirene. Znam da sam jako stegao volan i sledeće čega se sećam jeste karambol. Video sam telo mladića koji je ispao iz „pežoa“ i čuo devojku kako vrišti!

Ovako je, kako Kurir nezvanično saznaje, nesreću policiji opisao vozač „fijat pande“ Milan A., koji je u sudaru zadobio lakše povrede. Posle ukazane pomoći, on je iz Urgentnog centra pušten na kućno lečenje.
Ni drugi preživeli akter nesreće, Krstinja D., nije mogla da se priseti kako se dogodio sudar u kojem je nastradao njen dečko Miroslav Babić.

- Devojka je u teškom psihičkom stanju i nije mogla da se seti šta se dogodilo. Ni ona nije videla odakle se pojavio automobil koji je izazvao udes - dodaje izvor iz istrage.
Kako navodi, nesrećna devojka ispričala je da je te večeri dečko došao po nju na trening i da su se vozili normalnom brzinom ka gradu.

Bavio se sportom
IGRAO FUDBAL U FILADELFIJI

Na sajtu Fudbalski trening DIF objavljena je biografija Miloša Racića. Kako se navodi, Racić je završio Univerzitet u Filadelfiji, za koji je igrao i fudbal, a fudbalsko obrazovanje sticao je u omladinskoj školi OFK Beograda.

Na licu mesta
VENCI ZA NASTRADALOG DRUGA

Na mestu nesreće u Ulici Dimitrija Tucovića juče su se okupili drugovi i drugarice poginulih mladića.
Prijatelji su u neverici i sa suzama u očima stajali na ostrvu koje deli dve trake. Drugovi su na stub rasvete okačili venac u čast nastradalih.

Izvor: Kurir

Strašno!
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Strašno
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Meni je iskreno šokantno kako je stradao dečko u Meganu... Auto za razliku od Pežoa ne deluje toliko razbijeno, jedino ako nije bio vezan..
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ne bih bas rekao da nije mnogo ostecen. Pogledaj A stub vozacev
Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

Užas...

Kaznena politika mora da bude daleko žešća!
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Možda da se uvede nulta tolerancija za alkohol!? :think:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Nulta tolerancija nije rešenje uopšte. Npr, može da ti pokaže iako si je salatu sa previše sirćeta itd. U gomili zemalja je 0.8 granica pa nema ovoliko nesreća. Problem je u narodu!

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Pisali smo o tome, ne bi se time ništa posebno dobilo, jer nije problem onaj sa 0,3, već oni sa mnogo više, treba od određene granice da se žestoko pooštri kazna sa obaveznim zatvorom.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Problem je u sprovođenju zakona. Kad bi svako koga navataju sa preko xy ostao bez dozvole bilo bi manje usijanih glava.
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

:plusone: :doubleup:
Slika
Odgovori