Floyd napisao:Cini mi se da je rekao 100m za brzinu na kojoj me je snimio.
Bilo je izmedju 180 i 220... ne secam se koliko je bilo kad mi je poslao poziv da ga pratim.
Day Walker napisao:Mozda si se potezao sa 2.8 v6
Ili sa klasicnim 2.0t 250ks
Dupli odvojeni izduv pozadi ali mislim da nije OPC.
Potpuno odlepim kada dobijem u sanduce preporucenu posiljku a ne mogu da odem do poste jer ne radi, uvek se istripujem da je neka kazna.
Prema broju poste iz koje dolazi posiljka video sam da se radi o posti u Narodnih Heroja, NBGD.
Floyd napisao:Fino cunirana Insignia sa zatamljenim staklima.
Brzina nije problem jer je neograniceno ali malo je falilo da me naguze za nasilnicku voznju... prosao sa opomenom uz detaljnu proveru dokumenata, broja motora, sasije i trkeljisanje gepeka.
Tako brate, da se vidi odakle si.
Nego bez zezanja, to za nasilničku... tamo to vrlo ozbiljno shvataju. Burazer je par puta nagrabusio zbog toga.
Off topic U stvari malo više od par puta, pa su ga slali po kazni na neke dodatne teorijiske časove i ispit. Naravno, nije ovde to prijavio, ali odruk'o ga bratanac. Eto meni teme za bratski razgovor u narednih par godina.
Ogi napisao:Potpuno odlepim kada dobijem u sanduce preporucenu posiljku a ne mogu da odem do poste jer ne radi, uvek se istripujem da je neka kazna.
Prema broju poste iz koje dolazi posiljka video sam da se radi o posti u Narodnih Heroja, NBGD.
Odakle stizu kazne ?
Prekršajnih sudova ima po celom gradu i verovatno svaki šalje preko najbliže pošte.
Auh, ja mislio na primer ako salje MUP tako bi i pisalo... koji moj onda pise broj poste!?!? Kao posta je dosla IZ... pa postanski broj... kada to nista ne znaci..
Mogla bi da bude i carina. Oni su tamo. Mada, ako je to neka velika NBG pošta koja šalje ljude da kupe poštu kod velikih korisnika moglo bi da bude bilo šta.
Floyd napisao:Cini mi se da je rekao 100m za brzinu na kojoj me je snimio.
Bilo je izmedju 180 i 220... ne secam se koliko je bilo kad mi je poslao poziv da ga pratim.
To se odlično uklapa u pravilo 2 sekunde. 200km/h je 55m/s, tj. taman oko 100m za 2 sekunde.
Ne mogu da se setim da li je ovde bila priča da u Sloveniji postoje čak i kamere koje mere tih 2s rastojanja. Inače kako sam čuo za to počeo sam da se proveravam, vidim da uglavnom držim rastojanje između 2 i 3s.
methane.master napisao: Nego bez zezanja, to za nasilničku... tamo to vrlo ozbiljno shvataju. Burazer je par puta nagrabusio zbog toga.
I ja sam mislio da ce biti zeznuto kad mi je rekao ali bili su opusteni i rekli mi da smanjim dozivljaje... valjda je zato sto je istocna Nemacka pa su manje nadrkani u odnosu na juznjake, svajcarce ili austrijance.
bane valjevo napisao:Upravo sam doziveo bag sa internetom koji mi se vec jedanput desio. Prosli put je torrent skinuo film od 700 Mb za 5 sekundi, ovog puta 850 Mb za 3 sekunde.
Pa koji to net imaš ?
850MB /3 = 283MB po sekundi !!!
To je čak i teorijski nemoguće ... možda samo dva SSD diska, ubačena u isti računar, mogu tom brzinom da kopiraju jedan između drugog.