Računari
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Računari
Probaj ukucaj systeminfo gde si ukucavao ipconfig. Treba da izlista negde pri kraju IP kod.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Šebek, i da jeste, morao bi ipconfig ga mu izbaci.
Kao da je mrežna vrisnula mada je čudno, ali mene posle 15 godina u ovom poslu ništa ne iznenađuje.
Kao da je mrežna vrisnula mada je čudno, ali mene posle 15 godina u ovom poslu ništa ne iznenađuje.
Posetite www.garaza.rs !
Mozda je disabled
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ali ne bi trebalo samo od sebe, do tad je sve radilo redovno kako kaze.

Moze
Mislim, desavalo se

Mislim, desavalo se
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Onda BIOS pa enable, samo pitanje koliko je Puzo vican, da ne bude veci problem nego mrezna na kraju. 

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Nema.dragvorl napisao:Probaj ukucaj systeminfo gde si ukucavao ipconfig. Treba da izlista negde pri kraju IP kod.
@sebe vratilo se na automatic kad sam reinstalirao drajvere za mreznu sa cd-a.Probao sam i sa nekim drugim skinutim sa neta al nece.Mrezna pise Realtek RTL8168/8111 PCI-E kad se udje u Gigabit Etherner NIC ....evo slika pa vidite fali li sta

Ako budem cackao po Biosu bice veselo

Ako ga budem
Uh sto sam se nervirao ovih dana oko kompa, ne znam sta se desava u poslednje vreme, dosta ljudi ima kojekakvih problema.
Elem, imam ASUS-P5LD2-S(hit)E(dition), pregazim sistem u zadnja dva dana 3 puta, i uvek mi se desava sledeci problem: nesto od programa koje instaliram mi sjebe startup(thunderbird, utorrent, nesto sto mi treba i instaliram po defaultu). Inace istu verziju sedmice koristim stalno-nikada pre nije bilo ovakvih problema.
Inace,za plocu, nema drajvera za sedmicu-nego se koriste drajveri od viste koji, kao, rade.
Popizdim ja lepo i resim da se vrnem na XP(najvise zbog drajvera), kad ne lezi vraze-nema sanse da ga instaliram. Nece da pokrene instalaciju uopste.
Predpostavljam da je do sata drajvera, koje XP povlaci samo sa floppy diska, koji je barem kod mene u kuci umreo odavno.
Ima li nekih resenja? Na netu nista pametno nisam nasao, a googlao sam.
Popizdikus. Dodje mi da promenim barem plocu.
Elem, imam ASUS-P5LD2-S(hit)E(dition), pregazim sistem u zadnja dva dana 3 puta, i uvek mi se desava sledeci problem: nesto od programa koje instaliram mi sjebe startup(thunderbird, utorrent, nesto sto mi treba i instaliram po defaultu). Inace istu verziju sedmice koristim stalno-nikada pre nije bilo ovakvih problema.
Inace,za plocu, nema drajvera za sedmicu-nego se koriste drajveri od viste koji, kao, rade.
Popizdim ja lepo i resim da se vrnem na XP(najvise zbog drajvera), kad ne lezi vraze-nema sanse da ga instaliram. Nece da pokrene instalaciju uopste.
Predpostavljam da je do sata drajvera, koje XP povlaci samo sa floppy diska, koji je barem kod mene u kuci umreo odavno.
Ima li nekih resenja? Na netu nista pametno nisam nasao, a googlao sam.
Popizdikus. Dodje mi da promenim barem plocu.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Sa butabilnog cd instaliras?

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pitanje koji mu drajveri trebaju. Ima ploča nekih starijih za koje nisam našao ni jednu verziju XP-a da radi već moraš da praviš svoju tj. da dodaš te drajvere koji ti trebaju, narežeš pa onda instaliraš. Nije previše komplikovano, ali traži vremena.
Posetite www.garaza.rs !
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Resio drugar problem pa da javim, prenosim nesto sto sam pohvatao...sebekkg napisao:nije ovo za mreznu dobro. Uzmi neki laptop i nakaci se na modem kablom, pa vidi.
Bios nije bio disable.Instalirao je live linux trte mrte i preko njega je net najnormalnije radio.Preko XP-a nije iako je stavio mreznu kartu u pci slot na maticnoj.Onda je nesto ceprkao amo tamo , istalirao Malwarebytes anti malware,avast ali free neograniceno,cccleaner...skenirali i izbacilo preko 110 malwarea a izmedju ostalog i trojanca i jos nekih zahebancija.Kad je sve to ocisceno uboli lan kabl na integrisanu mreznu u sve radi kao sat.
Do pre dva dana sam imao avast pro antivirus i kad je on istekao napravio je ovaj pichvajz,zasto ne znam.
Sad radi i ono ipconfig u cmd,izbacuje liste onaj "listing".Takodje u polju status-support-details izbacuje network connections details.
Spomenu da ce uskoro trebati dizanje sistema i sp2 na sp3 posto necu Vistu,7 i 8Win.