Med napisao:Kod mene oru sredom kada nose djubre samo tako. Zaredjaju dzipsiji sa svim prevoznim sredstvima. Al se od mene ne ovajde mnogo.
Ne pijemo ni gazirana ni negazirana

Da se mleko u staklu prodaje ni to ne bi kupovao. Jedino je ulje u plastici, hehe!
A prodavacice ne mogu da shvate kada im kazem: NECU kesu! Kao...sto ne uzmes kad je dzabe?!?!? Necu! U kolima uvek imam dve tri platnene ili
one velike plastificirane torbetine sto se ne secam koliko dugo su tu. A posto vecinom idem bajsom okolo, sve potrpam u jednu kesu pa u korpu od bajsa.
Zasto da kupujem onaj Monsantov Roundup zvani Total kad mogu korov i sircetom da unistim. A litar kosta 60 dinara i ekoloski je. Istim tim sircetom sav kamenac
se skida ko rukom odnesen. Soda bikarbona je bolja od Cif-a. A vec decu zalude tako da kad dodju u radnju traze onog celavog mister propera sta cisti kuhinju (a gde je otisao?).
Sto bi rekle nase severne komsije jos pocetkom osamdesetih: Varujmo okolje!
Ti si moj covek
Jedino sto ja uzimam kese i skupljam ih, da mogu da kupim govna od kera po dvoristu sa njima
Ajde objasni kako unistavas korov sircetom, samo poprskas?
Ja sam cupkao korov izmedju ciglica

, onda sam u jednom trenutku prsao skroz, pa sam 2,3 puta poprskao sa totalom ili kako se vec zove nas model.
Da sam dokoni penzioner mozda bih nastavio da cupkam, ali onda sam skontao da mi vikendi prolaze u skupljanju kerecih govana i cupkanju trave ...
Hteo sam da nabavim nastavak za trimer, koji umesto najlona (koji se brzo kida o ciglice) ima celicne sajle od par centimetara. Gde god sam se pojavio sa tom pricom, svi su me cudno gledali (u nemackoj to naravno ima

) Onda sam se nalozio da mi to donese kolega iz Svice kada bude dolazio, ali sam gledajuci specifikaciju video da je moj trimer slab za to (treba cini mi se oko 2ks, ili ti Stihl neki, sto mi je sad opet preskupo ...)
Jbg, nije jeftino biti ekolog
Zato pisi sta radis sa sircetom
Dusan napisao:Zar nisu ove nove kese 100% bio razgradive? Tako barem pise na njima.
Ne bas. 100% biorazgradive kese imaju specifican miris (trebalo bi se prave od nekog derivata kukuruza). Te kese koje oni reklamiraju kao razgradive se samo raspadnu u gomilu malih sitnih kuglica od plastike. A te kuglice se opet raspadaju 1000 godina

Medjuti, ogradjujem se, jer je moja prica stara 2 godine, mozda su u medjuvremenu uveli zaista 100% biorazgradive kese.