Konstatujem da magle - ima.Ogi napisao:Sutra krecem put Bosne preko Sapca i Loznice... je l' sve ok na putu ? Ima li magle ? Krecem rano ujutru.
Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:

Zbog izvođenja radova na uklanjanju nadvožnjaka „Batajnica“ i izgradnje pristupnih saobraćajnica, doći do potpune obustave saobraćaja na pravcu Beograd – Novi Sad u oba smera u zoni petlje „Batajnica“
JP „Putevi Srbije“, kao investitor radova obaveštava da će od ponedeljka, 3. marta 2014. godine. U okviru II faze izgradnje obilaznice oko Beograda – petlja „Batajnica“, zbog izvođenja radova na uklanjanju natputnjaka „Batajnica“ i izgradnje pristupnih saobraćajnica, doći do potpune obustave saobraćaja na pravcu Beograd – Novi Sad u oba smera u zoni petlje „Batajnica“.
Glavni pravac za sva vozila ka Novom Sadu i Beogradu: petlja „Zmaj“ – obilaznica oko Beograda – preko petlje „Dobanovci“ i petlje „Novi Banovci“ – dalje ka Novom Sadu. Navedena alternativa važi za saobraćaj u oba smera.
Alternativa glavnom pravcu ka Novom Sadu i Beogradu: Zemun – Batajnički drum – naselje Batajnica – petlja „Novi Banovci“ do uključenja na auto-put Beograd – Novi Sad. Navedena alternativa važi za saobraćaj u oba smera.
Zbog već postojećeg opterećenja ovog pravca savetuje se svim učesnicima u saobraćaju da izbegavaju isti kako ne bi dolazilo do većih zagušenja, odnosno zastoja u samoj zoni radova i naselju Batajnica.
Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom.
Izvor: JP „Putevi Srbije“/TopSpeed
Posetite www.garaza.rs !
Da skratim, obilaznica iz pravca NBGD radi potpuno normalno u oba smera. Problem je samo uključenje sa starog autoputa na novi.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Upravo to... obilaznica funkiconise i kao sto je do sad... jedino sad vise nema onog jedinog ukljucenja kod Crnomarkovic pumpe, kad se ide iz pravca Zemuna prema NS.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Na mostu kod Beške iz pravca NS-a na samom početku već se otvorila jedna poveća rupetina pa pazite da ne odvalite točak, a na još nekoliko mesta malo dalje se vidi će ih se otvoriti još nekoliko. A pre koliko ono vremena je taj renovirani most pušten u saobraćaj? E zemljo Srbijo...
TT
TT
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Hvala za info. 
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
-
Ogi
- Banned
Ma je l ti to nas zajebavas Sasa ? Mislim da je ovo i u Srbiji nemoguce jer nema ni 2 meseca kako je to govno pusteno u saobracaj.
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ne zajebavam. Otvorila se rupetina i oko nje sve pršte i leže kamenčići... A na sledećih stotinak metara još 3-4 samo što se nisu otvorile... No bez brige, sad će bratija to zaflekati i biće kao "novo"... 
Poslednja izmena od Saša u 08 Mar 2014, 20:23, izmenjeno 1 put ukupno.
-
Ogi
- Banned
Ma to je nemoguce. Pa da sam ja u kucnoj radinosti pravio asfalt i sabijao ga nogama po mostu duze bi trajao. Jednostavno nemoguce. Ako je istina, trebalo bi da bude na vestima. Slikaj. 
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
To ovce napravile 
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sobzirom kakve su ulice u Pozarevcu, skoro sam siguran da puteve prave od nekog papira ili lisnatog testa. Sto kaze Ogi, da si nabacio lopatom i nogama izgazio duze bi trajalo.
- Saša
Da, popišale se pa progorele asfalt.nuk napisao:To ovce napravile
Inače, zaustavna traka na mostu puna brabonjaka...
- Saša
Pokušao jutros da uslikam no nisam napravio ništa ovim mojim gofancetom od kamerice na telefonu, sve razmazano od brzine i ništa se ne vidi. Da tražim od kolega da stanemo na sred mosta da bih ja slikao rupu - baš i ne ide...Ogi napisao:Ma to je nemoguce. Pa da sam ja u kucnoj radinosti pravio asfalt i sabijao ga nogama po mostu duze bi trajao. Jednostavno nemoguce. Ako je istina, trebalo bi da bude na vestima. Slikaj.
- Saša
Ni jutros nisam uspeo uslikati onu rupu, telefon koji imam je definitivno previše spor za ovakve stvari iako je kolega koji vozi usporio (dok je primetim gde je tačno rupa i telefon uspe fokusirati i okinuti - otišli smo već daleko), no putari su bili vredni, udarili su preko rupe zakrpu veličine jedno metar sa metar (ako ne i veću)...