E ovako stoje stvari ...
Ona crvena Honda sto se prodavala [dva seta felni, 33000km, nehavarisana, 11800e], koju sam gledao uzivo sa drugom je bila nestvarno dobra.
Uslikacu "ostecenja", pokazati slike u temi, necete verovati kako dobro izgleda ... mada sta i ocekivati od 2 god starog auta.
Cena na oglasu 11800e, kupljen za 11700e.
Pregledan u Delti, proveren u MUP-u preko veze, auto netaknut!!
U Delti se nasmejali, rekli da do 60000km dolazim na mali servis, a onda ide zamena nekog ulja u menjacu ili sta vec ... Bio na lizingu, imao kasko, nikad aktivirano. Momak od kog sam kupio za svaku pohvalu : bankar, ozenjen, vozi kao ja, sve mi objasnio i pokazao ... Posle se ispostavilo da sam njegovim drugarima vadio umnjake, i da smo krljali basket zajedno ...
Elem, oprema je brutalna: 4 podizaca, kozni mf volan, kozni menjac i rucna, elektrosklopivi retrovizori sa grejacima, aut klima, stof-alkantara sedista, alu felne 16'' sa zimskim gumama naknadno kupljene u Hondi, alu felne 17'' sa letnjim gumama. Proizveden u septembru 2011, kupljen krajem decembra 2011, u garanciji do kraja godine. Do sada 3 mala servisa, nikad nista osim toga nije radjeno, tj nista nije prijavljivano. Bukvalno NOV auto, tek razradjen!!
Zelja je ispunjena, srce je puno, lepsa polovina odusevljena, pogotovo bojom
Vredelo je cekati, birati, pa i nervirati se ...
Hvala narode, otvaram temu kad se smirim, odoh da przim fosilne ostatke na 6 iljada
** utefterisao prvu subotu u aprilu da dodjem na skup