Kad? Kako to jos nije reseno, taj pesacki je cudoMarkoni napisao:Na NBGD kod DHLa mi se cini da je neko stradao na pesackom...
Tapatalk Post
Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Znate sta ja sam zakljucio da je najbolje resenje za divljake po gradu metoda gradskih vlasti grada gde sam trenutno. A to je: jebes puteve. Ostavis kratere i ako krpis krpis da ima barem 5 cm razlike u nivou starog i novog asfalta i to tako iskrpis na svakih 2 metra. Cik da se neko zaleti. Niko ne vozi brze od 40 jer ce tockove da otkines. Probao ja sa sluzbenim 5 GT ima "adaptive" vesanje rekoh sad cu ga sprzim, bilo mi zao posle 20 metra. Ne vredi, jadan auto sve cvili.
Problema NEMA. Nema budala koji se zalecu (a inace su sve bulevari i voze sa jaca,gledajuci samo KS, kola nego u SRB) majstora sa R-ovima u Fila papucama koji navlace prve 2 brzine. Jok bato svi voze slalom i gledaju ispred sebe. Eto resenja. Jeste neudobno al' su svi bezbedni.
Postavis u jednom smeru dve trake tj auto-put u centru grada lep nov asfalt pa nema sile da sprecis nekog da ga ne "ocepi" negde oko 2-3 ujutru kada "nema nikog". Jednostavno, ne znam kolike da su kazne UVEK ce se naci neko ko ce tako nesto uraditi. Dovoljno je JEDNOM u godini da nesto krene po zlu e to ti crne hronike. Ili lezeci policajci na svakih 50 metara.
Naravno, pricam ironicno, ali stvarno vise mi nije jasno sta da se radi, jer je ocigledno da ni plasenje sa visokim kaznama ne daje rezultate.
Problema NEMA. Nema budala koji se zalecu (a inace su sve bulevari i voze sa jaca,gledajuci samo KS, kola nego u SRB) majstora sa R-ovima u Fila papucama koji navlace prve 2 brzine. Jok bato svi voze slalom i gledaju ispred sebe. Eto resenja. Jeste neudobno al' su svi bezbedni.
Postavis u jednom smeru dve trake tj auto-put u centru grada lep nov asfalt pa nema sile da sprecis nekog da ga ne "ocepi" negde oko 2-3 ujutru kada "nema nikog". Jednostavno, ne znam kolike da su kazne UVEK ce se naci neko ko ce tako nesto uraditi. Dovoljno je JEDNOM u godini da nesto krene po zlu e to ti crne hronike. Ili lezeci policajci na svakih 50 metara.
Naravno, pricam ironicno, ali stvarno vise mi nije jasno sta da se radi, jer je ocigledno da ni plasenje sa visokim kaznama ne daje rezultate.
Poslednja izmena od Dzoni_m u 07 Mar 2014, 20:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa oko 19h mislim da se desilo. Ja sam prosao malo kasnije.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
http://www.youtube.com/watch?v=ABuXQSDK4Lk
Direktor Slobodne carinske zone i član odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Nenad Barac vozio je pod dejstvom alkohola sluzbeno vozilo i izazvao saobraćajnu nesreću, u kojoj je teško povređena dvadesetdvogodišnja Ivana Š, koja se nalazi na intenzivnoj nezi u Kliničkom centru u Novom Sadu. Novosadska policija podneće protiv njega krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Barac je prethodno proveo 12 sati na trežnjenju u policiji, jer mu je izmereno 2,12 promila alkohola u krvi, a zatim je pušten na slobodu.
Direktor Slobodne carinske zone i član odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Nenad Barac vozio je pod dejstvom alkohola sluzbeno vozilo i izazvao saobraćajnu nesreću, u kojoj je teško povređena dvadesetdvogodišnja Ivana Š, koja se nalazi na intenzivnoj nezi u Kliničkom centru u Novom Sadu. Novosadska policija podneće protiv njega krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Barac je prethodno proveo 12 sati na trežnjenju u policiji, jer mu je izmereno 2,12 promila alkohola u krvi, a zatim je pušten na slobodu.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Paja je vec objasnio sto je pusten. Njega terete za krivicno delo, sto je teze od prekrsaja.
Znaci kad vec vozis totalno pijan, bolje da napravis neko veliko sranje, nego da te zaustave u rutinskoj kontroli i posalju mesec dana u zatvor!?
Ovaj lik dana nece biti u zatvoru, sve ce to da zastari, da se prizna, da se nadoknadadi, da se dogovori....

Ovaj lik dana nece biti u zatvoru, sve ce to da zastari, da se prizna, da se nadoknadadi, da se dogovori....

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Platiće neku sumu i nikom ništa, nema kazne, nema bodova. Da je neko poginuo možda bi bilo nešto, ovako će proći bez ikakvih posledica.
Posetite www.garaza.rs !
Ljudi ne brkajte. Ovde nema šanse da mu ponude oportuntet. Mrzi me da proveravam kolika je zaprećena kazna, ako je preko 5 godina onda ne može po zakonu.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Do 8 je za teške telesne valjda...
Inače ne ide se mesec dana u zatvor za prekršaj tek tako, to samo nasilničku, za sve drugo ima novčane alternative, tj novčana kazna je primarna
Inače ne ide se mesec dana u zatvor za prekršaj tek tako, to samo nasilničku, za sve drugo ima novčane alternative, tj novčana kazna je primarna
8 godina!
Ovaj u najgorem slucaju moze dobiti 8, ali meseci u otovrenom delu na Klisi, onaj fazon da se svako jutro javi portiru i posle u grad na kaficu!
Naravno sve to sa nekim novim drzavnim superbom....

Ovaj u najgorem slucaju moze dobiti 8, ali meseci u otovrenom delu na Klisi, onaj fazon da se svako jutro javi portiru i posle u grad na kaficu!
Naravno sve to sa nekim novim drzavnim superbom....

Ljudi brkate sve i svašta.
Oportunitet - odlaganje krivičnog gonjenja je moguće za kr dela za koja je zaprećeno do 5 godina zatvora. To znači da za delo za koje je zaprećeno 8 godina ne može da se primeni.
Kaznena politika - tj koliko će dobiti je potpuno drugo pitanje.
Oportunitet - odlaganje krivičnog gonjenja je moguće za kr dela za koja je zaprećeno do 5 godina zatvora. To znači da za delo za koje je zaprećeno 8 godina ne može da se primeni.
Kaznena politika - tj koliko će dobiti je potpuno drugo pitanje.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Eno ga Renault 5 na mom parkingu, sutra cu da ga slikam, zguzvan kao pasteta. Ne mogu da verujem da ga je sustigao i uspeo onako da ga zguzva ma koja brzina da je u pitanju
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Ako je auto truo,pocepa se lako i da ga zveknes nekom manjom brzinom.
Ovog je zveknula Astra g s nekih 60kmh

P.S. ne mogu s moba da okrenem slike
T
Ovog je zveknula Astra g s nekih 60kmh

P.S. ne mogu s moba da okrenem slike
T
Reno vs Opel 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Juce idem u perionicu Gazela i dolazim autoputem od NBGD-a, skrecem kod Steka, zavrnem tu da odem u drugi smer autoputa i tu kod skretanja za hitnu ima neko udubljenje u asfaltu gde ja uvek skoro stanem i predjem prvom... pre toga na raskrsnici vidim ja ML dolazi mi sa leve, nije blizu, razmisljam da li da ga pustim jer obicno iza mene histerisu posto po rupama, sinama, neravninama, sahtovima, ulubljenjima, ispupcenjima, planinama, dolinama, barama....... vozim 2km/h ali odlucim ja da prodjem jer nije mi bio tako blizu a i imao sam prednost... i ja tu ukocim a on mi se naravno pre toga nabio u rep... i nisam mogao da zakocim koliko sam hteo... i vidim ja on mi ablenduje i mase rukama
(to najvise volim, u meni izaziva potpuno suprotan efekat) i ja krenem da zaokrecem prema autoputu, ide se malo uzbrdo, ko zna zna, tu su dve trake... i lik kao da mi pokaze ko je tada (Mercedes ML) krece tu da me pretice !?!?? ali se izblamirao samo tako a i auto me je potpuno razocarao... znaci krece u preticanje i sve vreme mi izgleda kao da nece uspeti da se ubaci ispred mene, pitam se da li kapira da su dve trake, gore gde se uliva druga traka postoji onaj kao spic ivicnjak... i njemu gume skripe, zanese mu zadnji kraj (ESP???) nekako se ubaci ispred mene onda mu zanese prednji i krene da ga vuce van puta, opet malo zadnji, udari kreten o ivicnjak, popne se na njega i tu stane... eeeeeeeeej koji debil a sto bih voleo da se zakucao u onaj spic !!!!