Vazduhoplovi
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Vazduhoplovi
Sreća tvoja pa ne mogu da nadjem sliku... izgleda da je ostala u telefonu koji sam izgubio.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Nije baš direktno povezano, ali sam se setio nečega:
Volim i ja nerandze,no trpim-Pero ti sad radi u kontrolu leta
http://www.youtube.com/watch?v=Lb26yQREKHQ
Inače, ova šema farbanja (od raspada SFRJ pa narednih par godina) nije bila loša.

Volim i ja nerandze,no trpim-Pero ti sad radi u kontrolu leta
http://www.youtube.com/watch?v=Lb26yQREKHQ
Inače, ova šema farbanja (od raspada SFRJ pa narednih par godina) nije bila loša.
Ђенерал Јанковић
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Airframe Details
Construction Number (MSN) 2645
Aircraft Type Airbus A320-232
First Flight 13-12-2005
Age 8.2 Years
Test registration F-WWIC
Airframe Status Stored
Koriscen u sledecim kompanijama:
Air Deccan, Simplifly Deccan, Kingfisher Airlines, Bingo Airways, Syphax Airlines, Bingo Airways, Air Serbia. Jos uvek bez zvanicne registracije, samo stoji YU-. Trebalo bi da bude YU-APH. Dok je bio kod poslednjeg operativnog korisnika, jedna klasa je samo postojala, Y180, Bingo Airways, tj. Chupa Chups!

Construction Number (MSN) 2645
Aircraft Type Airbus A320-232
First Flight 13-12-2005
Age 8.2 Years
Test registration F-WWIC
Airframe Status Stored
Koriscen u sledecim kompanijama:
Air Deccan, Simplifly Deccan, Kingfisher Airlines, Bingo Airways, Syphax Airlines, Bingo Airways, Air Serbia. Jos uvek bez zvanicne registracije, samo stoji YU-. Trebalo bi da bude YU-APH. Dok je bio kod poslednjeg operativnog korisnika, jedna klasa je samo postojala, Y180, Bingo Airways, tj. Chupa Chups!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Koja je ukratko prica za avione iz trenutne flote, zadrzali stare, nabavili su nesto polovno i bice nekih Airbuseva?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Zar nije bilo reci da ce da ih koriste za carter letove tokom leta, tako sam bio procitao negde.

UPDATE [12:37]: Tuoi Tre, a leading daily in Vietnam, reports that the Vietnamese Navy has confirmed the plane crashed into the ocean. According to Navy Admiral Ngo Van Phat, Commander of the Region 5, military radar recorded that the plane crashed into the sea at a location 153 miles South of Phu Quoc island.

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Iz linka koji je Zuzazu postavio:
slučajno u brzom skrolovanju primetih nick pa reko šta li je napisaoSrusila ga CIA haarpom po nalogu vatikana zato sto nisu hteli da koriste chemtrails iznad srbije.
(Bob Rock, 8. mart 2014 11:50)
hahaha, vrh 

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !