Cene goriva u Srbiji
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Re: Cene goriva u Srbiji
Zimi uvek cena gasa skoci zbog druge smese gasa i opste povecane potrosnje zbog npr. grejana.

Januara uvek cena gasa skoči zbog veće akcize i opšte povećane rupe u budžetu npr. za penzije 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Cene goriva u Srbiji
Baš tako. TNG ili smeša butana i propana se retko gde koristi za grejanje, više za kuvanje na šporetima, tako da zimi (pošto se i manje vozi, generalno, a i sigurno manje kuva na butan) potrošnja ovog derivata može samo da opada, tako da razlog poskupljenja sigurno treba tražiti u gore navedenom.
Tapatalk
Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
opet imamo najskuplji ED sve do italije, gde je 1.75 i vise
u austriji je 1.35
u sloveniji je 1.32
u hrvatskoj je 1.28 ili 1.24 (2 vrste)
kod nas je prosecno 1.33-1.35, a zivotni standard 10x manji nego u austriji, 3x manji nego u sloveniji i 2x manji nego u hrvatskoj....
u austriji je 1.35
u sloveniji je 1.32
u hrvatskoj je 1.28 ili 1.24 (2 vrste)
kod nas je prosecno 1.33-1.35, a zivotni standard 10x manji nego u austriji, 3x manji nego u sloveniji i 2x manji nego u hrvatskoj....
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Još samo ovaj vikend!

OMV Happy Weekend
Uštedite 3,50 RSD vikendom!
OMV izlazi u susret Vašim potrebama i zato Vas na našim benzinskim stanicama očekuje iznenađenje. Tokom svakog vikenda, u periodu od 1. februara do 23. februara, uštedite 3,50 RSD po svakom kupljenom litru za sve derivate.
Za ostvarivanje prava na ovu uštedu ne postoji nikakav uslov, jednostavno je neophodno doći na bilo koju OMV benzinsku stanicu u Srbiji i kupiti bilo koji derivat i na taj način ostvarujete popust od 3,5 RSD po litru. Popust važi svakog vikenda do 23. februara, od subote u 00:00 časova do nedelje u 23:59.

OMV Happy Weekend
Uštedite 3,50 RSD vikendom!
OMV izlazi u susret Vašim potrebama i zato Vas na našim benzinskim stanicama očekuje iznenađenje. Tokom svakog vikenda, u periodu od 1. februara do 23. februara, uštedite 3,50 RSD po svakom kupljenom litru za sve derivate.
Za ostvarivanje prava na ovu uštedu ne postoji nikakav uslov, jednostavno je neophodno doći na bilo koju OMV benzinsku stanicu u Srbiji i kupiti bilo koji derivat i na taj način ostvarujete popust od 3,5 RSD po litru. Popust važi svakog vikenda do 23. februara, od subote u 00:00 časova do nedelje u 23:59.
Posetite www.garaza.rs !
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Evro BMB 95 na Eko otisao sa 149.90 na 152.40 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Potpuno me razocarava MOL u Juznom Bulevaru, najskuplji je ladno iako ima 3 NIS pumpe u krugu od 300 metara... svaki cas menjaju cene bezolovnog i EVO-a za 0,5 din gore dole, evo sad' su obican pojeftinili a EVO digli na 157,4 !?? Pazite vi tu cenu... a EKO nudi isto neki kao aditivirani (Formula +) za cenu obicnog Evro-a... odnosno, EKO vise nema obican + Formula plus vec je sada to jedan jedini Evro ako se ne varam... i kosta oko 152,4 ja mislim... juce sam sipao pun... kada sipam pun pocetkom meseca kada primim platu tada sipam na EKO... al' sto je najgore mislim da pomenutom MOLU dobro ide... bezobrazni su...
Ti sipaj na Eko, nemoj na Molu. Izbor postoji.
Ja sipam samo na Mol i ne gledam cenu. Imam neki trip da me ovako najmanje košta ćuprija.
Tapatalk Pro
Ja sipam samo na Mol i ne gledam cenu. Imam neki trip da me ovako najmanje košta ćuprija.
Tapatalk Pro
Nije bas konkretno u vezi sa cenama, ali jeste u direktnoj vezi sa gorivom i kvalitetom.
"Ne znam jesam li vam pominjao da Zika voli da popije ..."
:
Elem renomirani majstor za dizne iz NS, mi je rekao da na nasem gorivu nijedan noviji auto ne moze da sastavi vise 100,000, a da kada dodje kod njega na pregled, neke dizne ne trebe remontovati. Verujem da ljudi voze i vise od toga, ne zato jer diznama nista ne fali, nego zato sto jos uvek sve fercera, a kod nas dok auto, odnosno dizne na zakuju, niko ne ide kod majstora. Slicno kao za lekara, dok ne zaboli, niko ga ne posecuje
"Ne znam jesam li vam pominjao da Zika voli da popije ..."

Elem renomirani majstor za dizne iz NS, mi je rekao da na nasem gorivu nijedan noviji auto ne moze da sastavi vise 100,000, a da kada dodje kod njega na pregled, neke dizne ne trebe remontovati. Verujem da ljudi voze i vise od toga, ne zato jer diznama nista ne fali, nego zato sto jos uvek sve fercera, a kod nas dok auto, odnosno dizne na zakuju, niko ne ide kod majstora. Slicno kao za lekara, dok ne zaboli, niko ga ne posecuje

Voli Žika malo i da zamasti priču ne bi li sebi digao cenu 

+1nidza napisao:Ti sipaj na Eko, nemoj na Molu. Izbor postoji.
Tapatalk Pro

Evo,130.000km po gradu,sa nasim dizelom,diznama nista ne fali.nikaragva napisao:Nije bas konkretno u vezi sa cenama, ali jeste u direktnoj vezi sa gorivom i kvalitetom.
"Ne znam jesam li vam pominjao da Zika voli da popije ...":
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa i meni nije mogao da se nacudi da auto ima 250,000km, a da dizne nisu dirane ...
Tako je citava prica i potekla
Edit: Doduse ja bas i nisam sipao nase gorivo, pa mozda nisam merodavan ...
Tako je citava prica i potekla

Edit: Doduse ja bas i nisam sipao nase gorivo, pa mozda nisam merodavan ...

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ako ima nekog iz Vranja i okoline:
NIS ima promo cenu za plin od 86,40 din. a benzin 150,40 din. samo na pumpi u gradu!
NIS ima promo cenu za plin od 86,40 din. a benzin 150,40 din. samo na pumpi u gradu!