Zanimljivi oglasi
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi
Siber nisam drzao otvoren kada uprzi preko dana, a ne krov da spustam.
Po meni je kabrio cisto poziranje, iliti mazohizam da te bije sunce po glavi a da uzivas u voznji.
Poslednji na listi zelja bi mi bio kabrio sto se tice koncepta vozila.
Po meni je kabrio cisto poziranje, iliti mazohizam da te bije sunce po glavi a da uzivas u voznji.
Poslednji na listi zelja bi mi bio kabrio sto se tice koncepta vozila.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Za mene najbolji osećaj u vožnji koji postoji. Ništa ne može da mi se poredi sa vožnjom dvoseda kabrioleta. I neka je jedan dan u godini i da me niko ne vidi u njemu - vredi svaku paru.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
+1
Najviše registrovanih kabrioleta u Evropi, ako se nešto nije promenilo, ima Velika Britanija, a tu je negde i Holandija. Znaju ljudi da uživaju u suncu, kada ga ima.
Najviše registrovanih kabrioleta u Evropi, ako se nešto nije promenilo, ima Velika Britanija, a tu je negde i Holandija. Znaju ljudi da uživaju u suncu, kada ga ima.
Po cemu molim te? Ne vidim ni jednu jedinu prednost. Da si rekao da je lepsi pa da mozda razumem razlicit ukus, ali NEUPOREDIVO bolji?Xepoj87 napisao:Platneni krov je meni neuporedivo bolji od tvrdog.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ima tu dosta razloga, manja masa, zbog konstrukcije auto bude lepši i skladniji, a po pitanju funkcije nije neka velika razlika jer sada i platneni imaju odlične izolacijske osobine. Za kišu da, a ako misliš da je tvrdi sigurniji kod recimo prevrtanja, to je više psihološki efekat jer je i on popriličan kurton u odnosu na klasični 

ne znam po cemu je bolji platneni krov osim sto je laksi? da ne pricamo sto budala moze da ga posece pa da te nov krov kosta kao trecina auta...Xepoj87 napisao:Platneni krov je meni neuporedivo bolji od tvrdog.
Ne znam kako da ti se ugreje koza,ako sedis ma njoj? A postoji i luftiranje sedista.
Sent from my HTC One using Tapatalk
tacno sam znao da ces da napises za hladjenje sedista, ali sam se vozio u dosta kabrioleta i 90% njih nije imalo hladjenje... sedista se ugreju dok si u kaficu npr. toliko da ne mozes da sednes

- starac vujadin
Ima još jedna stvar. Kod malo starijih kabrioleta, ako vlasnik nije održavao gumene spojeve (a uglavnom nisu) metalni krov dosadno i iritirajuće krcka po neravnom putu. Ali je generalno dobra stvar i nemam ništa protiv njega.
metalni posle par godina krcka, a platneni se vec odavno raspao 

- starac vujadin
Nije baš tako, napredovali su materijali, a i zavisi od održavanja. Krov može da se zameni, mada nije jeftin.
Vidi, to sto se tebi nesto ne svidja ne znaci da sad treba da pises komentare koji nemaju previse veze sa istinom.ADrei napisao:metalni posle par godina krcka, a platneni se vec odavno raspao
Znam par ljudi koji voze kabriolete i odrzavaju ih kako treba, niko nema problema sa platnenim krovom.
Npr CC modeli (za francuske znam provereno) imaju velikih problema sa sistemom za sklapanje krova i kod najmanjih udaraca od pozadi. Dizu mnogo vecu tezinu od platnenih, i mnogo su kompleksniji, a kvar je cesto toliko skup da je isplativije prodati auto.
Kabria kad budem uzimao bice iskljucivo sa platnenim krovom. A vecina proizvodjaca ima i hardtopove koje koristis preko zime, i eto, svima lepo. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... o_side.JPG
francuzi ne umeju ni auto da naprave a ne krov 
moze se tebi svidjati platneni krov ali sigurno da je lakse ziveti sa serijom 4 kabrio nego sa A5 kabriom i glupom ceradom... ako ti je to jedini auto i vozis ga cele godine
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

moze se tebi svidjati platneni krov ali sigurno da je lakse ziveti sa serijom 4 kabrio nego sa A5 kabriom i glupom ceradom... ako ti je to jedini auto i vozis ga cele godine

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Naravno da je lakse ziveti sa BMW-om nego Audijem, ne znam sta pominjes krovove 

jedina prednost BMWa je metalni krov 
Sent from my Galaxy Tab 3 using Tapatalk

Sent from my Galaxy Tab 3 using Tapatalk
Ne, ne, Adrei je rekao da je lakse ziveti sa cetvorkom. Moze lock na temu.
Tamo se najvise voze kabrioleti bas zato sto nema puno sunca.Sloba napisao:+1