Letovanja - iskustva, preporuke...
- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Re: Letovanje 2012
Је`л се плаћа на Евзонију нека такса/путарина приликом уласка у Грчку?
Сећам се да се на неком киоску плаћало нешто приликом уласка...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ladno si platio cariniku za pregled pasoša?Филиповић napisao:Је`л се плаћа на Евзонију нека такса/путарина приликом уласка у Грчку?

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Филиповић
Ма сећам се да сам 3-4 године плаћао по неких 2 евра на прелазу, киоск лево од прелаза, према фри шопу...
Мислио сам да је то путарина, а није могло да се прочита јер је било на грчком.
Само знам да су сви око мене плаћали, па ајде и ја.

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Kako to da nama uvek bude pametna i duhovita ona koja ima najbolje dupemisha napisao:Med samo za tvoje oci !Med napisao:Не верујем ти! Сликееееее!!!!!Ova desno je pametna,duhovita,ima prelepe oci i voli ozenjene muskarce.

"Muškarci znaju zašto!"
... Stvar je u prioritetima. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Da, plaćalo se nešto ali pretprošle,prošle a ove godine sam prošao tuda pre 15 dana, više ne treba ništa.Филиповић napisao:Ма сећам се да сам 3-4 године плаћао по неких 2 евра на прелазу, киоск лево од прелаза, према фри шопу...
Ni ja nikad nisam saznao šta sam platio, ali bez te uplatnice nisi mogao ući u GR.
Pokazao sam prijateljima taj papirić i nisu mi mogli sa sigurnošću reći šta sam to platio. Neko udruženje nečega a u vezi puta i automoto saveza.... Jednostavno nisu znali.
Bio je to bezobrazluk prve klase
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- Филиповић
Ето доказа да нисам луд.
Ја мислим да је то била нека врста вињете, *ебем ли га...
Колико су путарине кроз МК, пошто си скоро пролазио?

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ako se ništa nije menjalo u odnosu na predhodne godine, onda imaš tri rampe po 1€. Zapravo, malo manje kada se preračuna iz denara u euro, ali oni to zaokruže, nema da brineš. 

- Филиповић
Кол`ко се ја сећам, на две рампе се плаћа по 1 евро а на једној 2 евра?!?
- Филиповић
Фала људи! 

- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Ako plaćaš u denarima (imaš 3 rampe)Филиповић napisao:Ето доказа да нисам луд.![]()
50
60
50
Ja sam ranije uvek imao ispod štitnika za sunce u džepiću te denare. Kad zafali opet promenim. Posle me više mrzelo pa na svakoj rampi dam 1€ i otkačim to.
Inače mislim da je 1€ = 63 denara pa znači da ih malo i častim, ali neka, barem se ne zezam sa menjačnicom i kursom...
BTW: pazite na ograničenja u MK. Potpuno su poblesavili panduri.
Mene je jedan gnjavio 15 minuta jer me je "upecao" na 92 !!?? gde je bilo ograničenje 90.
Najpre je pokušao da me ubedi da sam vozio 110 pa kad sam mu rekao ili da baždari to sokoćalo ili da se mane ćorava posla jer ja koristim većinom GPS za merenje brzine baš radi ovakvih slučajeva. Kad je video da pominjem 92 po GPS, malo je splasnuo i kao "pustio me"
Rekao sam mu, ako mi napiše kaznu zbog 2km veće brzine, da ću da ostanem u MK do sudnjeg dana dok ne isteram svoje, uzeću i advokata, sedeću u hotelu ali platiti kaznu neću a onda ću im sve to debelo naplatiti.
Naime sad imaju sistem da na granici odmah znaju ako si imao kaznu a nisi platio, pa ne možeš proći ako ne platiš. A bila subota posle podne, gde da se tumbam do Velesa a opet, ne mogu da se žalim i da čekam rezultat žalbe jer dok ne platim nema preko grane u GR.... A i ne dam mu da me kazni na na 92! Čist bezobrazluk, čekao je jednu "červenu" a mogao je da dobije samo crvenog!
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
- Филиповић
Они то одувек раде, користе то што се човек тамо често опусти на оном аветињски празном аутопуту, а ограничења брзине имаш на сваком кораку.
Добро си прошао...сморио си га.
Хвала за инфо о путаринама!
Добро си прошао...сморио си га.

Хвала за инфо о путаринама!
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Mene su prosle godine negde oko Skoplja zaustavili panduri bilo nas 5-6 u koloni ja bio zadnji ali imao krovni kofer na kolima tako da su bili sigurni da sam turista. Ogranicenje 100 ja vozio 95. I ista prica kao sa tobom poceo da me gnjavi o propisima u pola 4 ujutru nisam imao pojma sto me zaustavio, po pitanju zasto me zaustavio nabedio me da sam vozio 132km/h, kad sam mu pomenuo da mi pokaze radar poceo ne ne toliko si vozio, ista prica pokazem mu GPS, natezali se skoro pola sata, normalno hteo je samo da mu dam lovu. Trazio mi da mu dam 200 grama kafe da me pusti. Celu stvar smo zavrsili sa 10e jer su to i ocekivali. Kad sam mu dao 10e poceo da me grli odmah smo bili kao braca rodjena, naravno ja mu kazem je*ote Boki 13codemaker napisao: BTW: pazite na ograničenja u MK. Potpuno su poblesavili panduri.
Mene je jedan gnjavio 15 minuta jer me je "upecao" na 92 !!?? gde je bilo ograničenje 90.
Najpre je pokušao da me ubedi da sam vozio 110 pa kad sam mu rekao ili da baždari to sokoćalo ili da se mane ćorava posla jer ja koristim većinom GPS za merenje brzine baš radi ovakvih slučajeva. Kad je video da pominjem 92 po GPS, malo je splasnuo i kao "pustio me"

Ove godine znam za jadac nosim sitnije pare po 5e