Pa to te i pitam - gde si procitao?Ix. napisao:Nisam imao prilike da vidim SWIFT naloge za prenos 40 miliona dolara sa računa Etihada na račun Er Srbije ali sve što sam pročitao na tu temu i čuo od par ljudi koji rade što za Etihad što za Er Srbiju, upućuje na to da je Etihad uplatio taj novac.zuzazu napisao: Da li je Etihad do closing date navedenom u ugovoru, dao i dolara?
"etihad je taj novac uplatio, a sredstva su iskoriscena za ono sto se radilo u prethodnim mesecima"
Mozes li mi pomoci i navesti gde si ovo procitao, posto se u sredstvima javnog informisanja lome koplja oko ovog ulaganja. Samo nemoj ko Nebojsa Stefanovic..... Rekli su mi, cuo sam, procitao sam delove..... I tako te varijante.
Daj, molim te link gde se vidi ono sto svi traze ovih meseci a samo ti imas odgovor. Sta je to i koliko Etihad uplatio?
Molim te.
I ako nemaš ništa protiv predložio bih da se malo pomerimo sa te dijabolične zavere u kojoj Srbija ulaže 300 miliona a Etihad ne daje ništa plus pride dobija aerodrom, pola Vojvodine i 70 hiljada devica. Ako hoćeš da pričamo o štetnim odredbama po Srbiju, uzmi pa makar pročitaj onaj nacrt ugovora.
Dakle, ovaj nacrt ugovora koji je objavljen, de facto predviđa da će Republika Srbija dotirati polovinu troškova goriva Er Srbiji, što em je štetno po državu em krši pravila EU o zabrani državnih subvencija avio prevoznicima.
Nisam još stigao da pročitam ceo taj nacrt ali imam osećaj da će biti još nekih pikantnih detalja. Pa ako hoćeš možemo da pričam o o tim detaljima (činjenicama) jer za onu histeriju o Etihadu koji daje nula, zero, ništa... a uzima milijardu dolara vredne slotove od čistoga zlata... stvarno nemam vremena.

Gde ti to mozes da procitas ceo nacrt? Kako i gde ja da ga procitam, pa da diskutujemo?
A ako nemas vremena, pa nemoj ni da diskutujes ovde na forumu. I ovako od tvojih svih 30ak postova iskljucivo su svi vezani za temu Vazduhoplovi i iskljucivo svi su u vezi ugovora AS-Etihad, te se po drugi put (poluglasno) pitam - kakva je tvoja uloga na forumu za automoblizam.
Normalno, nije zabranjeno citati i pisati svoje misljenje, mada je krajnje cudno. Eno T6Blog (ako te Perica ne banuje), Avijacija Bez Granica, Serbian Cafe, koliko hoces strucnih sajtova...