Ja nisam pitao nista sarkasticno, interesovalo me kako se to bolje uziva u voznji sa automatikom? Ako se kruzinguje ili sta vec ljudi rade i kako to zovu, ubacis u odgovarajuci stepen prenosa i prosto odrzavas odgovarajucu brzinu za neka manja usporenja ili ubrzanja nije nikakav problem odraditi u tom stepenu prenosa jer svakako nije potrebna hitrost a ako jurcas onda lepo saltas brzine, valjda je u jurcanju fora da budes "povezan" sa autom...
Licno ja sticem dojam da su ljubitelji automatika ljudi koji vole da rade vise stvari odjednom umesto da se posvete jednoj stvari... Verovatno vam ta ruka treba za cackanje radija, klime, telefona, zenske i ostalo, nemam pojma kakvu sve tehnologiju sad ubacuju, dok meni sem volana i menjaca (normalno papucica i to sve tri) vise nista ne treba sem eventualno podizaca da spustim i dignem prozore... Sve osobe koje su me vozile u automatici su stalno nesto cackale, te prebacuje iz ovakvog u ovakav mod, te cacka radio, ni jedna pesma ne ode do kraja, svaka treca se preskace, te pojacava te snizava zvuk i slicno... Mozda je to nekom uzitak, meni nije... Imam rodjaka u Nemackoj, on vozi automatika, on apsolutno nikad ne drzi obe ruke na volanu. Sem ako nece da mi pokaze kako moze da lansira auto iz mesta, onda stavi dve ruke na volan i nakon toga neprestalno nesto cacka i podesava a normalno ima sta jer vozi skoro uvek BMW sa top opremom...
Znam da ce se sad svi javiti i reci ja tako nesto nikad ne radim i tamo vamo ali nije me briga