Imas gomilu kalkulatora na Marketu, kucaj "calculator scientific", na probaj neki.
Calculator++ - ovaj izgleda zanimljivo.
EDIT: Evo jedne slike sta je u stanju da izracuna

Ne bi bilo loše uopšte da su baterije malo većeg kapaciteta, no ostatak konstatacije ti je ipak tačan. Ja držim kući originalni punjač, a uz laptop na posao nosim onaj USB kablić (preko koga se takođe može puniti). Baterija mi u proseku izdrži ceo dan, uz dosta popodnevnog surfa preko wirelessa. Preko dana bude nešto razgovora, SMS-a i malo surfa preko 3G. Svako veče dakle ide na punjač pred spavanje, a ako u toku dana zafali baterije - ide malo i na onaj USB kablić. Nameravam da uskoro nabavim i auto punjač - onda će "krug" sa baterijom i tim problemima biti "zaokružen".Milos_kg napisao:Baterija sa vecim kapacitetom ti nije potrebna, lako se covek navikne da cesce puni bateriju![]()
Milos_kg napisao:@Sasa
Nabavi mu jos neki solarni punjac, pa da kompletiras operemu, za ne daj boze ako ti zafali dok si negde u prirodi![]()
@Floyd
Note ima bateriju od 2500mah, bilo bi neprihvatljivo da ne moze da izdrzi duze od dana. Kao i sto sam skoro napisao, glavni krivac za kratak zivot baterije kod HTC-a je Sense UI, previse animacija, efekata i ostalim zavrzlama, TouchWiz je znatno optimizovaniji po top pitanju.