Dobro veče
Re: Dobro veče
Sto se S klase tice, dobra je, ali zanemarujete Maserati Quatroporte, on joj je ipak domaci zadatak a cena im je tu negde za uporedivu motorizaciju i opremu (tj Maserati je cak mislim jeftiniji).
E sad, jasno mozda je S dosta pouzdaniji i laksi za odrzavanje, ali ovako bez ulazenja u tu analizu, uzeo bi Maseratija bez sumnje.
Ghibli je recimo neverovatna ponuda za cenu koliko kosta. Vec za nekih 65 000e imate super opremljen i motorizovan koji ce odvaliti svaki merc, bmw i audi te cene (rekao bih da je Maserati oko 20% jeftiniji za uporedive modele), ali opet ostaju pomenute dileme.
E sad, jasno mozda je S dosta pouzdaniji i laksi za odrzavanje, ali ovako bez ulazenja u tu analizu, uzeo bi Maseratija bez sumnje.
Ghibli je recimo neverovatna ponuda za cenu koliko kosta. Vec za nekih 65 000e imate super opremljen i motorizovan koji ce odvaliti svaki merc, bmw i audi te cene (rekao bih da je Maserati oko 20% jeftiniji za uporedive modele), ali opet ostaju pomenute dileme.
Bem li ga, prvi Q mi je bio prelep, ovaj mi je ko neki kinez.
Ipak mislim da je S bogotac u toj klasi...
NexT napisao:Bem li ga, prvi Q mi je bio prelep, ovaj mi je ko neki kinez.

Re: AW: Dobro veče
S8 je cale 
Posle njega Quattroporte pa serija 7. S je za sofere.

Posle njega Quattroporte pa serija 7. S je za sofere.
Poslednja izmena od Floyd u 15 Mar 2014, 00:41, izmenjeno 1 put ukupno.
+1 
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
S8 je mlakonja
Osim ako ne pricate o D3, on je tata

Ne bih imao nista protiv mlakonje od 520ks 

Ma svaki od ponudjenih je atrakcija,bukvalno bez daha ostave. A profil guma im je najjaci,fazon 280/70/20 ili tako nesto,kao za dzip a na limuziniLaki021 napisao:RR Wraith je ubedljivo najdominantniji auto koji sam ikada video!!!
Bentley Continental izgleda smesno naspram njega.
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Scuderia napisao:![]()
![]()
![]()
Ovo
ili ovo
Danas sam ja video ovaj drugi. To je C204, Mercedes C coupe.
Pazi sad, bice da je ovo

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Beogradjani i vi severnije, kakvo je vreme tamo?
Malopre sam u bermudama i lanenoj kosulji setao i stajao 10 min napolju. 10 stepeni,a duva toliko da malo fali da mi otkopca kosulju... Kosti me bole koliko sam se zaledio.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Krećem malo posle 7 iz Pančeva za Beograd. U roku od minut počinje armagedon - diže se pesak sa ulica, prava pustinjska oluja, vidljivost pada na 20m, vetar čupa grane. Malo posle izlaska iz Pančeva na putu nailazim metalne limove - verovatno delovi krovne konstrukcije sa obližnjeg objekta. Srećom u Beogradu je bilo dosta mirnije.