Vožnja zaustavnom trakom

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Vožnja zaustavnom trakom

Post od NexT »

Cek, sta ovi majmuni na desnoj slici snimaju, ako se jasno vidi isprekidana linija?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Tu počinje izprekidana za odvajanje sa AP na dušanovački most. Oni snimaju dalje. Odatle imaju odličan pregled, a slabo su uočljivi.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

H4wkeye napisao:Dusanovac jutros. Preuzeto sa one FB grupe Gde Je Policija. Crveni Audi je presretac. Gledaju zaustavnu.

Slika
Kad su već tu, mogli bi da kažnjavaju i ove što voze po trotoaru, pa ispod nadvožnjaka. Podjednako bahata i opasna stvar kao i kretanje zaustavnom.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

U SAT-u najavljuju da će sa zaustavnom da pređu i na obilaznicu.
Nakažnjavaće se, pustili snimak gde se vidi da mnogi zajašu zaustavnu do pola da bi omogućili ovima iza da ih preteknu
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

To nikako ne bi trebalo da se kaznjava. Pa tako funkcionise put od granice sa MK prema Solunu, u Gr.
Cista dobra volja vozaca.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ja sam to prestao da radim kako su krenuli sa drakonskim kažnjavanjem jer sam bio ubeđen da će tu biti aktivni sa presretačima, biće da sam bio upravu :)
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

NexT napisao:To nikako ne bi trebalo da se kaznjava. Pa tako funkcionise put od granice sa MK prema Solunu, u Gr.
Cista dobra volja vozaca.
'ebe se njima, ima dobru volju skupo da naplaćuju
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

A hoće li da kazne i Audi A6 3,2 Quattro koji na obilaznici vozi sa dva točka u zaustavnoj, a za volanom mladac u svetlo plavoj košulji sa natpisom "Policija" na rukavu? Video scenu u dva navrata. :djavo:

Da, bio sam 2 puta i na obilaznici :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Kako presretac sam sebe da kazni? Nema snimka :kezo:
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Selfie?
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:kezo:
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Dzaba kazne i sve, juce na potezu od Konjarnika do Zmaja, jedno 20 ludaka je jurcalo zaustavnom opusteno.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Videh i ja ludake juče popodne, a nigde presretača.
dekizp
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2014, 23:16

Post od dekizp »

Nažalost, i ja sam za visinu ove kazne saznao na teži način.

01.10.2013. sam se uspavao jer mi je bebac bio bolestan pa smo celu noc deyurali pored njega žena i ja i tako krenem ja kolima za grad (inaće sam iz prigradskog naselja pa putujem Lastom) da bih stigao na vreme jer sledeći bus kreće za sat vremena a to znači sat vremena kašnjenja na posao. Dođem bez problema do malo posle konjarnika i tu kreće gužva (da je gužva bila kod konjarnika tu bih se i isključio), ja polako u srednjoj traci sve do pred dušanovačkog mosta, tu izađem u zaustavnu jer sam planirao da se isključim na dušanovcu.Reko da ne čekam kad već vidim izlaz sa autoputa... :glavomuzid:
DA NAPOMENEM - DA SAM ZNAO DA JE OVAKO OZBILJNA KAZNA U PITANJU U ŽIVOTU SE NE BIH ODLUČIO NA TAJ KORAK POGOTOVO ZATO ŠTO IMAM MALO DETE OD 8 MESECI.
I naravno izleti presretač, zaustavi me, dođe do mene kaže "dobro jutro, kontrola, ličnu kartu i vozačku", prekršaj nije pomenuo, ja opet, ne znajući da je ovolika kazna kažem: hteo sam da se isključim sa autoputa, kaže on "nije problem, nećemo pisati" i tako ja odem na posao, stigao na vreme, dete ozdravilo posle par dana i svi srećni.

Kad - danas mi stiže koverta, zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, član 330, stav1, tačka 18 i ja skontam u čemi je stvar. Aj reko da vidim kolike su kazne za to, kad sam video kad nisam u nesvest pao. Ja radim na minimalcu, žena na porodiljskom, 1000 EUR da skupimo treba dva meseca da radimo a dinar da ne potrošimo!? KAKO SA BEBOM?

Inače vozim 128cu, 87' godište. Vredi 1/3 kazne ali auto ne mogu prodati, treba mi zbog deteta. Ispravan 100%, nikad nisam išao preko agencije na registraciju već prvo na tehnički, sve po PS-u, DObre zimske gume, dobre letnje. Ugradio plin, uradio atest odmah, skoro promenili nešto pa me zeznuli, morao sam da radim reatest iako mi je pisalo da mi atest vaći do 2016.... Nema veze, i to sam platio. Nikad ni jedan prekršaj za 10godina vožnje, ne pijem kad vozim i nikad pre nisam vozio zaustavnom i sad mi je tako krivoooooo. :glavomuzid:
Ovo pričam jer večina ljudi u mom okruženju, ne voze na tehnički, samo daju pare i dobiju papire, ne rade atest, voze već godinama bez njega itd itd...

PRVA GREŠKA JE ŠTO NISAM BIO INFORMISAN A DRUGU SAM NAPRAVIO ZBOG PRVE :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

E jbga..
Uzmi lepo odmor, i pravac tvorza.. Jbga.. Bolje i to nego da zajmis zbog kazne
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika