pitam ga brate sta je sa felnama, lik mi odgovara "ma jebes felne bitno da je auto cist"

Sent from my Galaxy Tab 3 using Tapatalk
Pa nisi valjda otisao posle toga?ADrei napisao:pre neko vece krenuo do grada I svratio da operem auto, posto nije radila perionica gde stalno perem(radi do 20h) odem do druge u kraju koja radi do 22h... operu oni menii auto, prilazim mu ja a felne crne :trljamoci:
pitam ga brate sta je sa felnama, lik mi odgovara "ma jebes felne bitno da je auto cist"![]()
Sent from my Galaxy Tab 3 using Tapatalk
Xepoj87 napisao: Ja bih mozda i seo u kola bez placanja,i rekao,ma jebes pare,vazno da si ti radio
jel moze negde malo detaljnije o ovome, neki cenovnik, gde se radi { u mitrovici ili beogradu?} ko radi poliranje i sve ostalo...i ... ko je djordje, jel se kod njega zakazuje tretman?trojanac napisao:viewtopic.php?f=68&t=1715&p=273145#p273145
Radi se u Bg-u (Biljane Jovanovic 9), Djordje je rele na forumu i on radi detailing. A ja sam zaduzen za pranje i odrzavanjemića napisao:jel moze negde malo detaljnije o ovome, neki cenovnik, gde se radi { u mitrovici ili beogradu?} ko radi poliranje i sve ostalo...i ... ko je djordje, jel se kod njega zakazuje tretman?trojanac napisao:viewtopic.php?f=68&t=1715&p=273145#p273145