Ne brže od života!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Ne brže od života!
Ni cetiri kazne ga nisu opametile.... Sad lepo dozivotno da mu se uzme vozacka.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Mislim da bi ga trebalo "žrtvovati" kao što su Maje žrtvovale one mučenike u filmu Apokalipto.... 
https://www.youtube.com/watch?v=aG8WqEyXIyc

https://www.youtube.com/watch?v=aG8WqEyXIyc
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Iskreno, ja ne vidim ni za jedan od ovih prekršaja da ima veze sa ovim sad.
Izazvao nesreću - ne piše ništa sem da nema teško povređenih, možda najobičnije čukanje
Motor bez dozvole - masa to radi, nema neke veze sem što je kreten sebi ugrozio posao zbog dozvole
Tahograf - iako deluje strašno kada bi pretresal kamiondžije našli bi to kod dosta njih jer su valjda stalno ujebani sa rokovima isporuke robe
Auto-put - kreten, ali pešak je bio tako da ono...
Kada sam video naslov očekivao sam prekoračenja brzine, crvena svetla, alkohol ili slično...
Izazvao nesreću - ne piše ništa sem da nema teško povređenih, možda najobičnije čukanje
Motor bez dozvole - masa to radi, nema neke veze sem što je kreten sebi ugrozio posao zbog dozvole
Tahograf - iako deluje strašno kada bi pretresal kamiondžije našli bi to kod dosta njih jer su valjda stalno ujebani sa rokovima isporuke robe
Kada sam video naslov očekivao sam prekoračenja brzine, crvena svetla, alkohol ili slično...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Tacno sam znao da ces da se oglasis
Sama cinjenica da je vozio kamion po gradu tom brzinom kojom je vozio kada je napravio udes govori u prilog njegovih mentalnih sposobnosti a tekst kao tekst, ne prati senzacionalisticki naslov, ponovo

Sama cinjenica da je vozio kamion po gradu tom brzinom kojom je vozio kada je napravio udes govori u prilog njegovih mentalnih sposobnosti a tekst kao tekst, ne prati senzacionalisticki naslov, ponovo
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja sada samo komentarišem tekst, ako je to uradio što se sumnja, nema dileme da budala i da treba da snosi posledice, ali sam tekst je trebao da bude kao neki psiho profil koji bi trebalo da nagovesti ovaj događaj, međutim, niđe veze što se toga tiče.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
nuk napisao:Eno ga Renault 5 na mom parkingu, sutra cu da ga slikam, zguzvan kao pasteta. Ne mogu da verujem da ga je sustigao i uspeo onako da ga zguzva ma koja brzina da je u pitanju
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Još ga nisu sklonili
Ma budalastina od tekstaGrujic napisao:Iskreno, ja ne vidim ni za jedan od ovih prekršaja da ima veze sa ovim sad.
To ti je kao kada sam ja otisao da prijavim pandure za netestiranje zene koja me je udarila retrovizorom. Kaze,pp dosijeu znas i ti da nisi ni ti tu bas cist... Ja reko o cemu bre pricas covece? O tvojim sudarima... A jedan jedini nemam da je moja krivica...
U prevodu,nidje veze.
Tako i ovaj,da ispadne dramaticnije,pominju se gluposti koje realno nemaju veze sa situacijim,i ne ukazuju na njegovu nesposobnost ili bilo sta slicno...
Sent from my HTC One using Tapatalk
U prevodu,nidje veze.
Tako i ovaj,da ispadne dramaticnije,pominju se gluposti koje realno nemaju veze sa situacijim,i ne ukazuju na njegovu nesposobnost ili bilo sta slicno...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Uzasan udes pre 20-ak minuta (7:50) na autoputu kod Zmaja u smeru ka ZG. Tipicno, brza traka se odjednom ukopava i na kolonu nalece covek u Scenicu u punoj brzini. Otvorio mu se jastuk...nadam se da su svi zivi i zdravi.
Na pocetku kolone koja je stajala vidim tipa u crnom Passatu b6 kako gleda da li mu je tablica na mestu od verovatno nekog lakseg udarca.
Budite oprezni...
Na pocetku kolone koja je stajala vidim tipa u crnom Passatu b6 kako gleda da li mu je tablica na mestu od verovatno nekog lakseg udarca.
Budite oprezni...
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
Bilo je 3 sudara od Gazele do Zmaja, mozda i 4...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Videh pre sat vremena na autoputu kod Zmaja kako šlep služba nosi prema gradu crnog Superba, razvaljen i pozadi i napred. Jel i on učestvovao u tom sudaru?
Mislim da jeste, ali nisam 100% siguran.
Honda Undetected Garage
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Markoni napisao:Bilo je 3 sudara od Gazele do Zmaja, mozda i 4...
Tapatalk Post
Nista cudno s obzirom da nigde u svetu ne postoji praksa kao kod nas da leva traka sa 120 stane u roku od 3 sekunde. Voznja nasim AP je smejurija.
Jeste, mi smo izumeli saobraćajne gužve