Hvala jos jednom, ako ti padne jos nesto na pamet sto bi moglo da mi koristi, ne stedi dugmice na tastaturi.

Ako je taj utor negde po sredini kočione površine to je indikator istrošenosti felne. Kad nestane znači da je kočiona površina gotova i da je obruč za zamenu.Kuzmanovic napisao: 1. Kocnice ne grebu felnu. Ova crna linija, koju vidis, po obodu felne je tako napravljena i usecena je u felnu tj. moze da se gurne nokat u nju, ne znam cemu to sluzi.
Može objašnjenje zašto?zuzazu napisao:2) Skini copavu. Ako bi ti neko pokazao kako se ostavlja bicikl, shvatio bi kolika je glupost copava
Istanji se kočiona površina. Ima gumica koje su vrlo neprijateljski nastrojene prema obručima. Bukvalno ih šmirglaju.Kuzmanovic napisao:Jeste, na sredini je. Nisam ni znao da obruc moze da se potrosi, odnosno da pakna moze da potrosi obruc.
Sta nije lep?!Captain Slow napisao:Može objašnjenje zašto?
Niti je specijalka da juri grame, nit je nešto lep bajk pa da mu ćopavac naruži izgled.
Mislio sam da se pakne prave tako da se samo one trose, ali sad kako razmisljam o tome ima logike. Kao sto se diskovi trose na automobilu.paja napisao:Istanji se kočiona površina. Ima gumica koje su vrlo neprijateljski nastrojene prema obručima. Bukvalno ih šmirglaju.