1000 zašto - 1000 zato!
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Dobro izgleda, mozda bi ipak mogao da uzmem za kuvanje pekmeza 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Imam ja takav, tj isti je gorionik i ventil, samo je postolje malo drugacije
Odlican je za kotlic i tako to, ali nisam probao nista vece da kuvam na tome 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Da zaokružim priču. Eve ga moj setup za gurmanluke.

Nauči pa nećeš sa svakog skupa odlaziti kući ko dimljena šunka.Gaginh0 napisao:Imam ja takav, tj isti je gorionik i ventil, samo je postolje malo drugacijeOdlican je za kotlic i tako to, ali nisam probao nista vece da kuvam na tome
Volimo mi i kašikom da jedemo. Roštilj nije imperativ.

@slobo
Vidi se da znas znanje
Kako bi bilo da se spusti kotlic na taj reshov, da bude sto blizi vatri? Ali onda nece moci da ga mesas iz zgloba:)
Vidi se da znas znanje

Kako bi bilo da se spusti kotlic na taj reshov, da bude sto blizi vatri? Ali onda nece moci da ga mesas iz zgloba:)
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Ići će kotlić niže, ovo je bila samo proba. Svakako sve ovo i ne bi moglo da stoji pošto se nogare kližu i padaju dok su na pločicama. 
Danas sam pekao ribu u tiganju, čisto da isprobam gorionik. Pošto je tiganj poveći, lepo stane na gorionik i milina. I sa najmanjim plamenom peče se očas posla, a regulacija veličine plamena je precizna. U planu mi je kupovina talandare posle čega mi tiganj neće ni trebati.
Inače, kada se pojača, plamen toliko šiba da bi se bez problema mogao grejati veliki kazan.

Danas sam pekao ribu u tiganju, čisto da isprobam gorionik. Pošto je tiganj poveći, lepo stane na gorionik i milina. I sa najmanjim plamenom peče se očas posla, a regulacija veličine plamena je precizna. U planu mi je kupovina talandare posle čega mi tiganj neće ni trebati.
Inače, kada se pojača, plamen toliko šiba da bi se bez problema mogao grejati veliki kazan.
- Gaginh0
Jel zna neko gde u NS mogu da ugasim lampicu od Airbag-a?
Znam da to nije nista komplikovano, nego me interesuje gde to mogu odraditi i koliko to kosta?
Znam da to nije nista komplikovano, nego me interesuje gde to mogu odraditi i koliko to kosta?
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Kod Šanjike u Ćirila i Metodija na Telepu. Pre pet godina bilo 1.000 dinara.
- Gaginh0
Pre 5 godina je i evro bio 80
Salim se, hvala ti Slobo

Salim se, hvala ti Slobo

- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Ne znači da je sad više. Sada svi imaju dijagnostičke alate pa obaraju cene. Nazoveš i pitaš, ništa te ne košta: http://autostart.co.rs/
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da li neko zna koje sijalice idu u Fabiu II ph.1 za tablicu, enterijer i poziciju? Pozicija mi je najvaznija, posto ovo mogu sam da skinem i da vidim dok je malo teze doci do pozicije. U pitanju je fabia u elegance opremi i ima onaj far sa fabrickim projektorom i na njemu pise bi halogen, sto znaci da je jedna sijalica za kratko i dugo svetlo.
Trebaju mi ove informacije posto ortak hoce da ubacuje bele led diode, tako da me zanima i gde ih je najbolje kupiti?
Ovakav je far u pitanju:

Trebaju mi ove informacije posto ortak hoce da ubacuje bele led diode, tako da me zanima i gde ih je najbolje kupiti?
Ovakav je far u pitanju:

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Pozicija W5W, tablica C5W.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
E, сад је Шањика "пензионисан"-узео син да води посао. А тај нервозан ко лептир, умало га зимус нисам патосирао.Sloba napisao:Kod Šanjike u Ćirila i Metodija na Telepu. Pre pet godina bilo 1.000 dinara.
Нешто ми подизач радили, он после кренуо да нешто паметује...држи ми неко предавање...питам јел он то држи беседу или политички говор?
Збуни се . Кажем: види, ја беседу имам преко пута у цркви а политичке говоре не варим. Зато олади са причом и кажи шта сам дужан.
Јбт, ко да је фараон. А ћале је имао живаца да ти пола сата "црта" у чему је проблем... Али, та екипа зна свој посао!
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Postoji i Šanjika mlađi - to mi je drugar i Zoltan, njegov mlađi brat o kom si govorio. Šanji mlađi već dugo vodi kompletnu maloprodaju i nabavku i u servis se ne meša. Do sada nisam direktno sarađavao sa Zolijem i ne znam kakav je za posao, ali ćale je što kažeš, baš imao živaca. Retko smiren i tih čovek. I Zoli je dobar lik, ali mlad je u poslu i još se traži. U ostatku firme radi još par mojih drugara (sajt, pr, komercijala), a mom baš jako dobrom drugu koji nije iz ove priče, Šanjika stariji je stric. Majstore najmanje znam, ali tvrdim da su među najobučenijim u svojoj struci. Sam servis je verovatno u samom vrhu u okruženju.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Da li može motoru da smeta, posebno ovim modernim sa cut-off funkcijom, režim u kom se dugo spuštaš nizbrdo u brzini i bez gasa? Kad kažem dugo mislim na spust od preko par kilometara.