Letnje gume
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Letnje gume
Nema potrebe za to je Rakhil bio tu. Doduse, dolazio-odlazio, eh sto taj covek voli da vozi....pravi uzitak ga je gledati
Pritom i ti Next kada dodjes uzmes kljuc u ruke, pa stranke kada te vide tako sicusnog sa onolikim kljucem, sav baksis tebi daju 
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
I ja sam danas vratio letnje, jedva sam docekao, citave nedelje sam bio jezivo besan sto to nisam uradio prosle.
Posle sam isao na proveru trapa, sve je ok uz jednu minimalnu korekciju koja nije bila obavezna. Kako sam se ozario kada mi je majstor rekao da mi je auto bas ocuvan.
Posle sam isao na proveru trapa, sve je ok uz jednu minimalnu korekciju koja nije bila obavezna. Kako sam se ozario kada mi je majstor rekao da mi je auto bas ocuvan.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
BluResponse po kisi
Rekao bih da bolje drze i od Primacy HP-a, al su glanc nove, pa necu da poredim.
Rekao bih da bolje drze i od Primacy HP-a, al su glanc nove, pa necu da poredim.
dosta su popravili te ekoloske gume, i efficientgrip na fokusu se po ovom kisi sasvim dobro snalazi...samo dovoljno duboka sara i nema brige...NexT napisao:BluResponse po kisi![]()
![]()
![]()
sa druge strane danas mi se na rs-u sa sarom od izmedju 4 i 5mm napred upalio asr u trecoj zbog akvaplaninga negde u tosinom bunaru... zimske sa 7mm sare su osetno bolje "cistile" stojecu vodu...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Veceras smo se malo vozali u Imprezi STi stage 2 preko 400ks. Na njoj, naravno Dunlop RT. Guma se fantasticno nosi sa tom snagom auta, i jos je kisa, i jos je bilo oko 10C, jednostavno savrseno.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
novi WRX ide fabrički sa RT gumama
Boringly average, but also perfect for school run mums
znaju ljudi sta valja 
Dag,onaj crni STi?
T
T