VW Golf VII
Re: VW Golf VII
Lepo, pogotovo ako ona planinska kuća ide uz njega.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Za sada prototip. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Je*ali ih ovalni izduvi. Neka pogledaju malo kako BMW i MErcedes to uklapaju.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ovo je vrsta automobila gde izduv treba da bude naglašen, a ne diskretan.
A i ako će da gledaju ko najbolje uklapa, valjda će da gledaju Amere, a ne Mercedes i BMW.
A i ako će da gledaju ko najbolje uklapa, valjda će da gledaju Amere, a ne Mercedes i BMW.
Sta znam, meni dobro izgleda

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Izgleda dobro, nema šta.
No, Mercedes i BMW nisu nikakve reference u uklapanju izduva u liniju branika ili kao deo branika, niti su to njihovi dizajneri izmislili. Cadillac je čuda činio još pre 50 godina sa tim stvarima i još uvek to Ameri najbolje rade jer je to deo njihove dizajnerske tradicije. Evropljani su uvek naglašavali izduv, nisu ga uklapali i sakrivali. To je američki fazon.
Isto mi je malo smešno kad vidim kako se ljudi lože na estetiku, efekat i oblik koje daju uključena zadnja svetla, a to to isto su Ameri radili pre 30-50 godina, a tada je to Evropljanima bio kič.
No, Mercedes i BMW nisu nikakve reference u uklapanju izduva u liniju branika ili kao deo branika, niti su to njihovi dizajneri izmislili. Cadillac je čuda činio još pre 50 godina sa tim stvarima i još uvek to Ameri najbolje rade jer je to deo njihove dizajnerske tradicije. Evropljani su uvek naglašavali izduv, nisu ga uklapali i sakrivali. To je američki fazon.
Isto mi je malo smešno kad vidim kako se ljudi lože na estetiku, efekat i oblik koje daju uključena zadnja svetla, a to to isto su Ameri radili pre 30-50 godina, a tada je to Evropljanima bio kič.
U pokretu.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

VW Golf GTI "Club Sport"

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pobedio TypeR-a
Ima neki šmek 70ih

Ima neki šmek 70ih

Boringly average, but also perfect for school run mums
Re: AW: VW Golf VII
Olaksali cuning-smajling balkanskim vagenovcima