Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Re: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
Tu me inace nervira sto ljudi najcesce ne idu uz desnu ivicu pa moram da ih preticem sa desne strane.
Bahato.
Tu je idiotizam što nisu iscrtane po dve trake.

Tu je idiotizam što nisu iscrtane po dve trake.
Nemam ni foto ni video.
Danas od Aerodroma u levoj traci autobus Dunav prevoza (BP 003 LO), iz Sombora za Bg, seljacina ortodoksna.
Uhvatio je levu traku 90 na sat, i ne pada mu na pamet da se pomeri.
Vozio je tako do Bezanijske kose, gde smo ga bukvalno izgurali u desnu traku A6 i ja, da bi onog trenutka kada smo prosli isekao Octaviju koja je bila iza mene, da se ukljuci u levu. Onda se vratio u desnu, iza mene, a lik sa Skodom ga je zatvorio u levoj i tako smo ga usporili na 40 na sat, lepio se u dupe, blicao, svirao, prelazio u levu, vracao se u srednju... Da sam imao dashcam zvao bih policiju i poslao im snimak. Govedo smrdljivo.
Danas od Aerodroma u levoj traci autobus Dunav prevoza (BP 003 LO), iz Sombora za Bg, seljacina ortodoksna.
Uhvatio je levu traku 90 na sat, i ne pada mu na pamet da se pomeri.
Vozio je tako do Bezanijske kose, gde smo ga bukvalno izgurali u desnu traku A6 i ja, da bi onog trenutka kada smo prosli isekao Octaviju koja je bila iza mene, da se ukljuci u levu. Onda se vratio u desnu, iza mene, a lik sa Skodom ga je zatvorio u levoj i tako smo ga usporili na 40 na sat, lepio se u dupe, blicao, svirao, prelazio u levu, vracao se u srednju... Da sam imao dashcam zvao bih policiju i poslao im snimak. Govedo smrdljivo.
Poslednja izmena od NexT u 19 Mar 2014, 21:12, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa otvori se već jednom za dash cam 

I manje te pretece voznje po autoputu 

- Grujic
- Moderator
Aj da se ovde pohvalim, moj zadnji branik je doživeo novi kontakt
Nije ništa strašno, lik iza zablejao ili šta god i samo se prislonio u kreni stani situaciji i malo me gurnuo.. Nije se ništa čulo tako da nisam ni izašao iz kola, stanje je kao i pre - za zamenu

Nije ništa strašno, lik iza zablejao ili šta god i samo se prislonio u kreni stani situaciji i malo me gurnuo.. Nije se ništa čulo tako da nisam ni izašao iz kola, stanje je kao i pre - za zamenu

Znam da ima neki kadet kocka sa namunjenim motor kome na levom krilu stoje nazivi automobila koje je dobio na 402 i recke po koliko puta.
E pa to isto bi mogao i ti na zadnjem braniku.

ja sam ne kontam sto nekad nisi pozvao policiju,naplatio od osiguranja i popravio taj branik?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
- Grujic
- Moderator
Pa pisao sam o tome, ja sam nakon prvog u ovom nizu, tj jedinog realnog oštećenja uzeo pare od osiguranja više nego dovoljne za polovan branik i farbanje.
To je bilo u decembru, nisam još sredio jer sam imao neke troškove skoro a hoću da sem branika ofarbam još koju sitnicu.
To je bilo u decembru, nisam još sredio jer sam imao neke troškove skoro a hoću da sem branika ofarbam još koju sitnicu.
25.3.
dete u gepeku smarta?!

a lepo pozadi pise FOR TWO...
&
zena koja je rutinski pokupila biciklistu na pesackom prelazu...covek joj oprostio posle silnog dranja

dete u gepeku smarta?!

a lepo pozadi pise FOR TWO...
&
zena koja je rutinski pokupila biciklistu na pesackom prelazu...covek joj oprostio posle silnog dranja

Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
Kao i uvek, za sranye su potrebna dva nenormalna subjekta. Bahati debilko koji vozi preko prelaza (a pre toga trotoarom) i žena u Renou 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne razumem čemu taj uvredljivo ton. Ja često vozim bicikl trotoarom i idem preko zebre, bezbednije mi je nego putem na nekim deonicama. Drugo, kakve veze ima što je žena i šta vozi?
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa jbg, i tebe ce neko da zvekne ili nalupa 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
+1
@Trojanac
Valjda ti ovaj primer dovoljno pojašnjava koliko je to pogrešno što radiš, čak iako zanemariš propise. Vozačica Renoa (zezam se u vezi nje i vrhunskog brenda) je verovatno gledala vozila na ulici pokušavajuci da se uključi, a ovaj retard je izleteo neočekivanom brzinom odakle nije smeo, čemu se nijedan vozač ne bi nadao.
Ako je neophodno kršiti propise zarad lične bezbednosti, to se radi bez bezobrazluka i ugrožavanja drugih

@Trojanac
Valjda ti ovaj primer dovoljno pojašnjava koliko je to pogrešno što radiš, čak iako zanemariš propise. Vozačica Renoa (zezam se u vezi nje i vrhunskog brenda) je verovatno gledala vozila na ulici pokušavajuci da se uključi, a ovaj retard je izleteo neočekivanom brzinom odakle nije smeo, čemu se nijedan vozač ne bi nadao.
Ako je neophodno kršiti propise zarad lične bezbednosti, to se radi bez bezobrazluka i ugrožavanja drugih

- Grujic
- Moderator
Zajebani su biciklisti koji voze preko pešačkog, mnogo brzo izlete a ako se potrefi da se teže vide...