Ako je taj Trio ok, pre bih i tamo vozila da budem sigurna.
Pogotovo sto se ja ne razumem u kola.
Honda Civic hečbek Polovan/Nov
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Re: Honda Civic hečbek Polovan/Nov
Sa Trio servisom nema greske. 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
To je ok cena, nije ništa jezivo. Nije baš jasno zašto su menjali jedan disk pozadi, to se menja u paru.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Japan Shop, na smederevskom putu, kaludjerica.andrijana napisao: suma sumarum ~44000
Jezivo, da mi je neko rekao ne bih tu radila, posto su mi vec rekli da na drugim mestima je mnogo jeftinje.
Tako da bih zamolila za savet za servis u Bolecu ako neko ima iskustva?
Hvala
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Morali su da ti kažu koliko će sve da košta, bar za kočnice... Podrazumeva se da ti prvo ponude cifru pa pristaneš ili odustaneš od servisa i nađeš na drugom mestu.
ovo su oba zadnja seta, to je ta cena. Diskovi ko oba seta na akciji BluePrint
Šta je "opšta stopa"?
Klima, akumulator, gume...?
ovo su oba zadnja seta, to je ta cena. Diskovi ko oba seta na akciji BluePrint

Šta je "opšta stopa"?
Klima, akumulator, gume...?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Hm, pa rekli smo ti.andrijana napisao:Jezivo, da mi je neko rekao ne bih tu radila, posto su mi vec rekli da na drugim mestima je mnogo jeftinje.
U Delti bi redovan servis trebao da bude oko 10.000, i još 2-3.000 ako menjaš polen filter.
Sigurno su te nazvali pre nego što su menjali disk i pločice, to uvek rade za delove koji se ne vide unapred. Tad si mogla da kažeš da to nećeš kod njih ili da nećeš odmah, i onda si mogla samo to da radiš na drugom mestu. To je ono što je bilo najskuplje u ovoj priči. Što se tiče diskova 99% su zamanjena oba. I po ceni odgovara tj. za Jazz-a su bili 18.500, a ovde je 16.600 + PDV.ali ako treba da se menjaju pločice ili diskovi tu već može da bude veća ušteda
"opša stopa" je porez, na deltinim računima obično pišu cene bez PDV-a a onda na kraju stoji jedna stavka za ukupan porez.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bitno je da si zadovoljna autom. Cena je kao i svugde u ovlašćenim servisima jer se ugrađuju originalni, fabrički delovi.
Sad si mirna duže vreme, a kad dođe vreme za servis, vidi gde ti više odgovara od neovlašćenih obzirom da je auto izašao iz garancije.
Sad si mirna duže vreme, a kad dođe vreme za servis, vidi gde ti više odgovara od neovlašćenih obzirom da je auto izašao iz garancije.
Posetite www.garaza.rs !