Da,znaci po tebi je tvoja provokacija informativan post,a moj post,gde ti opusujem 4 razlicite potrosnje u 4 razlcite situacije,sa 2 automobila,je neinformativan post,zato sto se tebi ne svidja?
Nigde i nikada nisam rekao da tvoj auto ne moze da trosi 6l,i ne stavljaj mi reci u usta.
Rekao sam da moze laganom voznjom da trosi toliko,gde si ti rekao da je tolika potrosnja kada ne stedis gas...
A za ovo ostalo cu ipak morati da se nasmejem,to jest,ismejao sam se u redu za Pizzu kada sam procitao,sa sve propratnim komentarom: Koji car jebote.
Prvo,ne trosi meni dizel tuda toliko,kao sto si video,rekao sam da je potrosnja bila 5.2l sa konstantno upaljenim kompresorom klime na max.
A kada sam divljao,i opet imao manju prosecnu brzinu od te tvoje imaginarne,sa klimom,toliko divljao,da sam pocepao gume,sto ce se desiti svakom automobilu koji se tera do limita,imao sam potrosnju od 7.4l.
I da,mi koji vozimo dizela ne kocimo motorom
I da,mi koji nemamo 25 godina vozackog iskustva,vec samo 10,sa oko 500.000km,nemamo pojma da vozimo,cak sto vise,operisani smo totalno od voznje.
I da,ne umem da vozim ujednaceno 120 km/h na magistrali,to si barem zaista pogodio.
I da,mojih 30-ak odlazaka do Zlatibora i nazad,znace da pojma nemam kuda idem,jer je potrebno barem 30 godina tuda da se vozikam svaki drugi dan,ne bih li zapamtio barem pola takvog dugackog i komplikovanog puta.
Onda,sada ispade,da ti svojim umecem,teras auto prosecnom brzinom od 80 km/h,da ne sjebes gume,po PLJUSKU,sa obilaskom 4 kamiona,po putu koji se sastoji od milion ostrih krivina,gde za obilazak mi ovozemaljski vozaci,moramo da cekamo i po 5 minuta da bi obisli nekoga,jer jednostavno nema dugih pravaca,gde ja nisam uspeo da nabijem tu prosecnu sa maximalnim divljanjem i cepanjem guma, po suvom,i bez slepera i ikakve guzve uopste.
Onda,napravio si cak i pauzu od 10 minuta,jer si morao da oladis turbine od tog svemirskog broda koji vozis,i da dolijes zvezdanu prasinu u rezervoar.
Onda,ti nama kazes,da nisi naglo ubrzavao,niti kocio,a 80 km/h ti je prosek brzine,na putu koji ima takve krivine,da je nemoguce da ne usporavas,osim ako ne vozis svemirski brod,sto smo do sada zakljucili da je ovde slucaj.
I ja mislim da ti je rezervoar negde probusen,cim ti je trosio vise od 2l.
I da,ti kocis motorom kada obilazis slepere,kao i svi drugi vozaci svemirskih brodova,gledao sam Spoka,kada je preuzeo na kratko komandu Enterprajza od kapetana Kirka,isto tako obilazi,dok mi,ovozemaljski vozaci,obicno dodajemo gas kada obilazimo slepere...
Ali sta ces,nismo svi skolovani u Starfleet Akademiji,kao ti i Spok,i nemamo svi iskustvo vredno par ljudskih zivota...
I da je bilo suvo,ne znam ko bi te obilazio pri 80 prosecnoj brzini,posto mene niko ne obidje,a ja obidjem na desetine vozila,pri prosecnoj brzini koja je manja od tvoje...
Jedino ako mislis na druge vozace svemirskih brodova,tu nemam iskustva,ali verujem da bi oni mogli da te obidju sa nekim novijim modelom Warp drajva.
I da,ja sam taj koji ovde PISE KOJESTARIJE.