To sve drogirano, naduvano, neozbiljno...

ŽeneVelja napisao: Navuku helanke, zajašu ono čudo i ne gledaju ništa.
Nije mi bila namera da vredjam bicikliste generalno, pa čak ni one što voze trotoarom i pešackim prelazom.trojanac napisao: To što neko vozi bicikl trotoarom i prelazi preko zebre ne znači da je idiot.
Da li si u skorije vreme provozao bicikl po Adi ili si imao prilike da vidis kako ljudi voze bicikle po Adi, nekom keju ili bilo gde drugde? Bar 40% vozaca(ako ne i vise) bicikla ne zna da se ponasa u voznji u smislu kako i koga treba da pusti, sa koje strane treba da pretice drugog biciklistu, da li treba da pogleda pozadi pre nego sto krene da pretice drugog biciklistu, kojom stranom staze treba da vozi i sl. Da ne pricam o umecu voznje, da li zna da odrzava pravac, kada treba potpuno da stane a kad da uspori.Velja napisao:Nije mi bila namera da vredjam bicikliste generalno, pa čak ni one što voze trotoarom i pešackim prelazom.
Evo zanemari i kršenje saobracajnih propisa, pa zamisli konkretno ovog magarca kako vozi po centru Bgd uskim trotoarima gde postoji milion prepreka/suženja i kako se mimoilazi sa pešacima medju kojima ima i dece koja se drže za ruku tj zauzimaju punu širinu trotoara.
Meni je jedino krivo što iza ovog Klija nije bio neki baja/dominantni mužijak sa njemačkim vozilom, pa da ga ovako urbano napirlitanog istambura tu na sred ulice, ako ništa drugo onda što se dere na ovu isprepadanu nesretnicu, a sam je kriv za to što mu se desilo