Problemi sa strujom Corsa C
Problemi sa strujom Corsa C
Na corsi C Cdti imam probleme sa strujom. Juče su ostala svetla upaljena, ustvari nisu se ugasila iako sam jih ugasio ali to nekako nisam video. Danas ujutru naravno prazan akumulator. Sad me zanima zašto i kako je došlo do toga, da svetla gore ( parkirna, ne pozicije i kad je šalter na O i ključ izvaden ).
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: problemi sa strujom corsa C
Zalepio relej? ili ablender( raketa).
Kad bi još znao šta je to
. Kaži ti meni koliko to košta
? Avto je trenutno odvučen kod mehanika( hvala bogu za asistenciju
), koji če me pozvati, kad ustanovi diagnozu, ali moram da se spremim na šok 

Nije skupo
Ili prekidac, ili relej
Ili prekidac, ili relej
Aj da vidimo, javit ču šta je bilo kad saznam ( sutra verovatno ). Hvala za odgovore
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Problemi sa strujom Corsa C
Relej nije skup, reda veličina max 20evra, ablender je eeka veličina više stotina evra ... bolje da je relej 
Ček, Korsa C, svetla se pale na odvojen pekidač a ne na ručici migavaca? Onda je i to mali problem
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2

Ček, Korsa C, svetla se pale na odvojen pekidač a ne na ručici migavaca? Onda je i to mali problem

sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
Ipak je bio akumulator. Stari je doživeo napad i spržilo ga ( zato se je valjda i sve obrkalo sa svetlima i ostaliom strujom ), stavljen je novi i za sad radi BP. Cena, sitnica od 115 e 

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
corsa c ima modul koji kontrolise svetla, prekidac je samo da da signale modulu svetala koji kasnije komanduje relejima, verovatno je zbog niskog napona pobrljavila elektronika u tom modulu

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum