Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Obično taj kontrolni pregled košta koliko i radni sat u servisu, mada obično završe brže ali ako mušterija insistira detaljan pregled onda treba i sat vremena. Ne bi trebalo da je skuplje od jednog radnog sata, a to ti je oko 1500-2000 dinara, ali svakako proveri telefonom.
Posetite www.garaza.rs !
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Jel neko od kolega bio Pivopija?
Osnivači ove jedinstvene radnje veoma su ozbiljni u ljubavi prema pivu, kao i u nameri da kupcima ponude veliki i najbolji izbor pića u kome uživaju. Početna ideja je bila da na naše tržište donesu omiljene, ali i nesvakidašnje svetske brendove. Za sada se u ponudi nalazi čak 42 vrste piva. Radnja je otvorena polovinom marta, a ponuda se iz nedelje u nedelju povećava i već sjajno napreduje – u prodaji i za degustaciju imaju nekolicinu piva koja je na našim prostorima moguće samo kod njih probati ili pazariti.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Malopre sa draganom okrenuli krug po NBG, malo autoputa, on Fabiju ja eReS-a... Kakav auto, uvek se oduševim, a Dragan to drži kako treba! 

Kad središ one lampe uzmi Fabiu RS i bićeš ravnopravan. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Bar do prve krivine 
Sto sam gledao juce kako se radi veliki servis na A6 :trljamoci: rasture pola auta da bi prisli kaisevima (branik, zastitna greda, farovi, interkuler, hldnjaci itd.). Onda plate set zupcastog i pk 25k, pa onda dva spanera jos 15k, i za ruke uzmu 150e.
I to radjeno u Mercedesovom servisu, auto nekog prijatelja od vlasnka.
U medjuvremenu su na E klasi zamenili ulje i filtere, PK i spanere za 40 min.
edit:
ovako izgleda polu premijum PRE pocetka servisa.

Sto sam gledao juce kako se radi veliki servis na A6 :trljamoci: rasture pola auta da bi prisli kaisevima (branik, zastitna greda, farovi, interkuler, hldnjaci itd.). Onda plate set zupcastog i pk 25k, pa onda dva spanera jos 15k, i za ruke uzmu 150e.

edit:

Poslednja izmena od NexT u 27 Mar 2014, 23:39, izmenjeno 1 put ukupno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da, samo sto sad moram da jurim onu astru po nbgUroš S. napisao:Malopre sa draganom okrenuli krug po NBG, malo autoputa, on Fabiju ja eReS-a... Kakav auto, uvek se oduševim, a Dragan to drži kako treba!

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ne, plava g kupe turbo... Ona bela je od pre neki dan sa autoputa ali sam provalio u cemu je fora 

- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Ovde se izgleda radi o A6 sa 4 cilindričnim motorom? Barem sudeći po cenama.NexT napisao:Bar do prve krivine
edit:
Ja kad sam radio veliki servis za A6 2.5TDI, šestak, koštalo me skoro 1400€ sa sve rukama....

Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Da li su cifre i nacin rada slicni i za a4 b6 2.5tdi?
T
T
kupis TFSi i ne trebas da radis veliki servis 
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Tako izgleda i Passat 1.9 TDI na velikom servisu