Računari

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Re: Računari

Post od snork »

Probaj qbittorrent: http://www.qbittorrent.org Vrlo slično izgleda, a verujem da je bolji. Ja ga koristim već nekoliko godina, od kada sam 100% prešao na Linux. Postoji paket i za Windows, MacOS, a verujem da se može kompajlirati i za mnoge druge operativne sisteme. Autor je neki Francuz, doktor nauka. :)
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

uTorrent savrseno radi i nema potrebe da ga menja.

@Ogi
Jel si siguran da uopste ima seeder-a?
Proveri sa nekim drugim torrent-om.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Bila je fora da tracker nije prihvatao najnoviju verziju kao dozvoljenu.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Pa sto skidas najnoviju? :)
To se nikad ne radi sa torrent klijentima.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ja sam na staroj 3.x.x verziji utorrenta. Ove novije i brljave nesto mnogo. Bes im.majku ako nisu ludi njihovi programeri.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Imam opasan popizditis od juče. Pokušao da instaliram neki stari skener na Win7. Naravno, nema drajvera za njega, a ja zapeo. Elem. u celoj situaciji vidim neke blutooth peripherals kojima fali drajver u device manageru. Iako ne pamtim kad sam koristio bt, a i tad je radio, neki đavo me terao da to sredim. Probao sa reinstalacijom drajvera koja nije uspela iz prvog pokušaja, a iz drugog je zaglavila i ja uzmem fino da restartujem komp i od tada nema šanse da podignem sistem.

Krenulo je ovako:

Slika

Pa sam se igrao sa raznim opcijama, pa mi je tražio neke drajvere i njih sam iskopirao preko cmd-a i taman sam pomislio evo ga, kad ono sad se restartuje samo i ne izbaci grešku.

Google ima milion rešenja, ali meni ni jedno još nije pošlo za rukom. :glavomuzid:
Posetite www.garaza.rs !
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pa udji u safe mode,bez povlacenja drajvera,izbrisi drajvere za to sto je zabolo.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Ma jok, neće ni iz jednog moda sa F8. Krene, očita drajvere i samo restart. Ma ceo dan juče mi ništa ne ide od ruke, ovo je samo najgore od svega jer sam pre par meseci reinstalirao Win i svojom greškom zaboravio da sačuvam neke stvari i taman sam donekle sve vratio na svoje mesto sad ću izgleda morati opet sve ispočetka. Lako mi je za obične podatke (fajlove) ali imam gomilu podešavanja, pristupnih podataka, linkova, koje treba sve ispočetka učitavati.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

U takvim trenucima (kad komp nešto radi i zaglavi pa mora reset), često se desi da na disku budu upisane brljotine u fajl tabelama ... tako da posle takvih situacija prvo odradim CHKDSK sa uključenim parametrom za korekciju grešaka. Pošto ćeš morati da podigneš win7 sa diska ... idi na Repair comp. pa kad on prijavi da ne može da popravi stanje, odaberi da ti da konzolu i u njoj vidi koj beše parametar ili parametre treba da staviš uz CHKDSK (ako se dobro sećam nije isto kao u instaliranom windows-u). Takođe treba voditi računa da u opisanoj konzoli, C disk u stvari nije "onaj pravi" ... on obično bude neko sledeće slovo ili po neki put čak X, Y ... .

E kad ovo odradiš, onda probaj da ponovo uđeš u Windows koji je instaliran na mašini (naravno u SAFE modu).
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Prvo check diska sa force funkcijom. Ako to ne upali onda vec treba da se ozbiljno zasuku rukavi ali to vec "iz daljine" ne moze da se kaze. Probaj sa repair solucijom sa windows setup diska.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Sve navedeno probano. To mi je struka, nije da ne znam šta treba, ali malo da se iskukam, a možda i nekome sine neka ideja koja meni nije pala na pamet. Probacu još sa Hirens Boot CD-om i alatkama na njemu, pa ako ne uspem onda vadim disk da uradim backup pa ide format i sveža instalacija. Jbga, dešava se.

Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Jel moze preporuka za neki servis u NS ko bi instalirao win8 ili 8.1 na novi laptop. (Dobijeni drajveri na CD) Moze i win7 ako nije cimanje za drajvere? Moze i u privatnoj reziji,svejedno,samo nek sve sljaka kako treba?

TT
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

U celoj zajebanciji pokušavajući da oporavim sistem napravim recovery verziju C particije i sve je naizgled tu, ali prc, tu je samo Windows, a nema mi podataka sa profila, dakle fali sve. Znam da je tu, ali kako sad da vratim na prvobitno stanje nemam pojma. Odlepiću.

Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Restore to previous nakon f8.

Ako to nece butabilni DVD sa Win7 i odatle pokreni System Restore.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Kako da uklonim Office Activation Wizard, pojavljuje mi se npr. svaki put kada otvorim sliku. Baš iritira. Gledao sam neke tutoriale po netu al to kod mene ništa ne radi.
Odgovori