Mene za ovaj auto vezu uspomene jer sam njime proputovao pola Evrope, pa ne mogu da ga ne volim sa neke sentimentalne strane, ali ako objektivno gledam, kada saberem utiske za 3 god koliko sam ga posedovao, mogu da kazem da je auto prilicno besmislen osim ako ga kupujes zbog imidza kao sto je neko vec napisao. Da kosta barem za trecinu manje, imao bi smisla, ovako...
Previse novca za auto koji nije nista bolji od Z4 ili SLK... Performanse bla trucj, buka ogromna zbog mekog krova, preglednost gotovo nikakva (da bi vozio normalno po gradu moram da otvorim krov jer platneni krov pravi veliki mrtav ugao sto prestrojavanje u desnu traku cini otezanim), kvalitet na nivou BMWa i Mercedesa, motor preslab (Corsa OPC ga otrese kao slinu), a ako se uzme "S" verzija sa jacim motorom onda su performanse pristojne, ali se cena znacajno uvecava i priblizava 911 pa opet gubi smisao... Dobre strane su sto odlicno lezi u krivini i prilicno je uzbudljiv za voznju (happy tail). OK, ove dve dobre strane su sustina automobilizma, ali isto to moze se dobiti i za manje para sa Z4 ili SLK, jedino sto na haubi nije konjic iz Stuttgarta, a pride dva konkurenta imaju tvrd krov koji je meni licno bitan.
Boxster ima smisla ako stanujes u LA-u i to negde van grada na brdu u svojoj vili i onda da se malo spustis dole po krivinama, radi fore... Za dugo putovanje nije zbog velike buke, za gradsku voznju nije zbog nepreglednosti, za neki porodicni put nije zbog neprakticnosti, jedino jeste za na'vatavanje sponzorusica... ali to se moze i sa manje od 55.000 eur u osnovnoj opremi (dok uzmes Xenon, navigaciju, par sitnica, ode to dobrano preko 60k).
... a ako vec stanujes na brdu u LA, onda ces kupiti 911 Cabrio jer ti kuca vredi par miliona pa nije problem dodati par desetina hiljada za 911, pa je opet Boxster besmislen.
Kod ovog mog je jos jedna dobra strana (najbolja) sto sam ga osvojio na takmicenju. Za svoj zaradjen novac ga ne bih kupio nikad!