One i S5 su favoriti ali svaki ima prednosti i mane... Sony opet za malo najbolji
LG pro nema sta da trazi u ovoj prici ali dobar je kao prmer da se telefoni dimenzijama sve vise priblizavaju fabletima.
Meni je dovoljno da ima to fizičko home dugme pa da bude najbolji. To je za mene, nisu svima takvi prioriteti. Možda bi i mogao da se naviknem da se otključavanje radi dugmetom sa strane koje mi je već pod prstom, ali ako mora dugmetom gore, i onda da ga premeštaš svaki put u ruci da bi se prsti vratili na ekran i tako pedeset puta dnevno... Fail.
To su ergonomski detalji koji su za mene deset puta važniji od ostalih parametara.
Danas inače u reeboku-u gledam onu sportsku futrolu za telefon koja se nosi na nadlaktici. S4 Mini mora da se na silu gura da uđe, nisam ni smeo da guram do kraja da ne bi sve puklo. Bilo šta par milimetara šire nikako ne može. Ne navodim ovo kao argument za manji telefon, već eto tako, da podelim situaciju od danas.
ADrei napisao:kako god okrenes samsung je najbolji
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Nije bio najbolji,a sada pogotovo nije,jer ni performanse vise nema najjace,a ruzniji nego ikada
Sent from my HTC One using Tapatalk
Slazem se u potpunosti. Samsung je sa S5-icom definitivno izgubio nadmoc koja ga je ranije krasila. Galaxy S4 je bio benchmark, ovaj to nikako nije. One(m8) i xperia Z2 su osetno lepsi nego S5, mnogo lepsi nego sto su bili one(m7) i Z1 od S4. Samsungu sada dzabe i performanse i sve kada izgleda kao kineska igracka.
McGruja napisao:Meni na Samsungu to dugme sa strane za On/Off jedan od najjacih argumenata da ne razmatram taj brend
Eto vidiš kako se navike razlikuju. Nego što ti smeta? To dugme bar ne mora da se koristi. Otključavaš ga sa home dugmetom, a možeš i da ga zaključaš preko ekrana nekom aplikacijom. Nekad dok sam koristio silikonsku zaštitu ga nisam skoro pipao, jer je bilo dosta teško preko te zaštite.
Mogli su opusteno da ubace G2 u test, posto je po hardveru isti kao i ostali (ustvari i nije, manji je od ostalih a ima najveci ekran )... i mogli su da dobiju 36.000+ na Antutu Benchmarku, a ne da izbacuju lazne podatke za G Pro 2
Poslednja izmena od Milos_kg u 27 Mar 2014, 15:17, izmenjeno 1 put ukupno.
McGruja napisao:Meni na Samsungu to dugme sa strane za On/Off jedan od najjacih argumenata da ne razmatram taj brend
Eto vidiš kako se navike razlikuju. Nego što ti smeta? To dugme bar ne mora da se koristi. Otključavaš ga sa home dugmetom, a možeš i da ga zaključaš preko ekrana nekom aplikacijom. Nekad dok sam koristio silikonsku zaštitu ga nisam skoro pipao, jer je bilo dosta teško preko te zaštite.
I ti Iphone dugme me jako nervira.
Desavalo se u dzepu da se upali i otkljuca telefon (nedopustivo).
Kad god palim/gasim telefon, smanjujem/pojacavam ga (nedopustivo)
Sve u svemu, Samsung ima sasvim dovoljno (za mene bolje) konkurencije
Nevezano sad za s4/5 i m7/8. Uvek kad izadje novi Samsung, jos od s3 i htca one X bude Samsung je do sada bolji ali vise nije. Onda izadje novi model, opet samsung je bio do sada bolji, vise nije. I tako svaki put. Mozda posledica slicnog dizajna, jeste S5 slican kao S3 ali to znaci da S3 i dalje dobro izgleda. Nesto kao golf u auto industriji.
Ja sam na note 3 koji sam kupio pre 4-5 meseci dogurao do skoro 50gb zauzetog prostora i 4000 slika. Sledeci kriterijumi za telefon kamera, ekran i baterija.
Note 3 je najbolji phablet,tu nema sumnje. Htc je uvek brze radio,a galaxy imao jaci hardver,pa igre rade bolje. To vise nije slucaj,sto je novi One jasno pokazao. Ja bih rado sada doplatio za novi one,ali je pitanje da li ce to biti moj izbor kada budem zaista resio da menjam fon.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja nisam koristio mnogo ni one ni s4 pa ni ne znam koji je bolji, a ni ne interesuje me mnogo, samo pisem zapazanje. A taj M8 bas fino deluje, ja ga necu sigurno uzeti iz nekih drugih razloga ali isto tako necu ni s5.