Ja ti iz prve ruke kazem da su na nivou 400 na jednom "oznacenom" mestu stojala 2-3 coveka. U celoj hali nije igla mogla da padne nigde - ni na jednom prolazu / stepenistu. Malo je falilo da se popickamo sa nekom nadrogiranom klincurijom...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja ne znam kako vi mozete da se nervirate i bakcete s tim koliko je bilo gledalaca. Pre nego sto me neko pita za koga navijam, reci cu da cirkuzane ne pratim. Kosarka nam i nije losa, ali fudbal mi je zgadio oba kluba.
Oduvek se znalo da zvezda ima bar 3x vise navijaca od partizana
Msni je smesno da ljudi padaju na glupi klip.
Ko je bio u Areni, zna kakav je problem kad krene hrpa navijaca da se gura na ulazu.
Ko je slep, taj nece videti da snimak i kamere pokazuju pravu situaciju, a to je da je Arena bila prepuna
@Day Walker
Bila je prepuna i nije mi jasno kako su to smeli da dozvole sa aspekta bezbednosti - dosla je gomila napaljenih fudbalskih navijaca koji nema trika da su imali karte
@TheWickerMan
Ja prvi nemam razloga da lazem jer sam popizdeo samo tako - prvih 5 minuta utakmice sam razmisljao da li da se popickam sa debilima, a onda sam iskulirao, popeo se na sediste (i time bio za 2 glave iznad njih) i tako docekao kraj utakmice...
Uostalom sve se jako dobro vidi na bilo kom snimku utakmice. Sa Lokomotivom kad je bilo 18.000 ljudi je bila gomila praznog mesta...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sve je jasno, ali ovi ljubomorni pokusavaju da objasne da smo stampali i provukli vise karata nego sto je bilo gledalaca za koje ne bi uzeli novac ali na koje bi morali da platimo porez, a sve to da bi dokazali ono sto je svima poznato u Srbiji, da nas ima vise. Pa dokle idu kompleksi?