Sto Delija rece, ako neko pada na svaki kontakt i valja se, to je definitivno Ronaldo. I mene to uzasno nervira, kao devojcica je. Ispada da sad branim Barsu, ali BAS ne volim ni jedne ni druge, pa mislim da situacije posmatram prilicno objektivno...Laki021 napisao:JSudije bi trebale da znaju da Brcini igraci padaju na svaki dodir pa da im takve stvari ne sviraju.
Sport
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Sport
Ako te ne mrzi, nadji snimak i pogledaj jos jednom. Ramos ga je jedva primetno zakacio, taman da se ovom noga pomeri i saplete samog sebe. Slazem se da je u fudbalu prestroga kazna penal i crveni, te bi to morali promeniti.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
BTW, jeste da navijam za Barsu, ali bi mi jako drago bilo da ove godine ATM uzme titulu!
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Zato su uvedene one sudije iza gola, valjda, da procena bude bolja.Laki021 napisao:A ako start nije ni postojao?
Meni lično se sve više sviđa ideja o pregledu snimka ko u Američkom fudbalu.
Mogu oni da se vade na razne fore ali neke odluke u FIFA fudbalu su definitivno na štetu jedne strane u igri a to ne znam kome može da se sviđa ili da ga pali.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Delija napisao:BTW, jeste da navijam za Barsu, ali bi mi jako drago bilo da ove godine ATM uzme titulu!

Isto, ali u LŠ bolje da prođe Barsa, ne verujem da Atletiko može osvojiti LŠ.
Never Say Never Again
- profesorPROST
- profesorPROST
Čestitke Zvezdi!
Ali, moraju li svi naši sportisti živce da nam pokidaju pre nego što nešto urade?
Ili ću bataliti sportske prenose ili ću propušiti. Pojeo sam kikirikija da mi je bilo muka.

Ali, moraju li svi naši sportisti živce da nam pokidaju pre nego što nešto urade?
Ili ću bataliti sportske prenose ili ću propušiti. Pojeo sam kikirikija da mi je bilo muka.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Mi sinoc pobedili Spartak sa 1:0, u prvoj utakmici polufinala kupa. Kako su Suboticani igrali zadnjih pola sata, lagano smo im mogli ucackati jos par komada. Igrano pred oko 4.000 gledalaca, sto je odlicna poseta uzevsi u obzir u kakvom smo rasulu. Revans je za dve nedelje, a ja se iskreno (jos od prvog kola) nadam ispadanju...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3