Dobro veče
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Dobro veče
Raspadam se koliko sam bolestan... 

- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Verujem da su to čak i potpuno isti motoridunx81 napisao:Da li su cifre i nacin rada slicni i za a4 b6 2.5tdi?
T
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Cickov drug? 
TT

TT
trojke nisam znao da akordima daju imena 

Za ovih 990 bih se i snasao 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čajevi, aspirini...Ogi napisao:Raspadam se koliko sam bolestan...

Videli od Alfista... s tim što oni makar daju ženska imena.dragan napisao:trojke nisam znao da akordima daju imena

Širim haos!
Slika je sa neta, ali da, A6, c6 2.0 tdi, kao tvoj sadasnji. cene su samo za setove, treba dodati na to jos antifriz, ulje, filtere itd...codemaker napisao:Ovde se izgleda radi o A6 sa 4 cilindričnim motorom? Barem sudeći po cenama.NexT napisao:Bar do prve krivine
Sto sam gledao juce kako se radi veliki servis na A6 :trljamoci: rasture pola auta da bi prisli kaisevima (branik, zastitna greda, farovi, interkuler, hldnjaci itd.). Onda plate set zupcastog i pk 25k, pa onda dva spanera jos 15k, i za ruke uzmu 150e.
I to radjeno u Mercedesovom servisu, auto nekog prijatelja od vlasnka.
U medjuvremenu su na E klasi zamenili ulje i filtere, PK i spanere za 40 min.
edit:
ovako izgleda polu premijum PRE pocetka servisa.
Ja kad sam radio veliki servis za A6 2.5TDI, šestak, koštalo me skoro 1400€ sa sve rukama....
I posle neko kaze Mercedes skup za odrzavanje...
Pozdrav iz Zagreba

Nisi jedini. 4.dan ne mogu da spustim ispod 38c,ne pamtim kad me je tako rasturilo.Ogi napisao:Raspadam se koliko sam bolestan...
Sta je tacno toliko skupo na tom servisu? Koliko moze da bude skuplji kais, spaner i roler, za nekog sestaka? Da li je i u uracunat porez na luksuz?Ja kad sam radio veliki servis za A6 2.5TDI, šestak, koštalo me skoro 1400€ sa sve rukama....
Ili su jednostavno 1000e naplatili ruke, jer su rastavili pola auta?
Zavisi gde i sa kakvim delovima radis.
Kapiram da je to moglo barem 30% jeftinije da se odradi,ukoliko vlasnik zeli da stedi.
Kapiram da je to moglo barem 30% jeftinije da se odradi,ukoliko vlasnik zeli da stedi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
I jedno i drugo...
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
nikaragva napisao:Sta je tacno toliko skupo na tom servisu? Koliko moze da bude skuplji kais, spaner i roler, za nekog sestaka? Da li je i u uracunat porez na luksuz?Ja kad sam radio veliki servis za A6 2.5TDI, šestak, koštalo me skoro 1400€ sa sve rukama....
Ili su jednostavno 1000e naplatili ruke, jer su rastavili pola auta?
Verovatno je radio u ovlascenom servisu...
Pa ne znam kakvi da su delovi, da continental kais kosta za 2.0tdi 7-8000, a koliko moze kostati za 1-2 cilindra vise?Xepoj87 napisao:Zavisi gde i sa kakvim delovima radis.