Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Nek je semafor radio kako ti kažeš, kako ti znaš da on nije došao iz pravca okretnice ili kako znaš da nije došao s vrha Ustaničke i da mu je bilo zeleno? Vidovit si? Bio si s njim u kolima? Pratio si nesrećnu devojku? Rekla ti koleginica?
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Prežvakano je ovo već dosta prošle godine zar ima potrebe da se opet nagađa u prazno?
Nema, od sad brisanje svih poluinformacija
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja ih zato ni ne citam. Decko je osudjen u narodu zbog prezimena i automobila koji je vozio, a ne da li je, ili nije, prosao kroz crveno.NexT napisao:Citam komentare na ovu vest i malo mi se povraca od ovog naroda...
U koliko se nekada budemo sreli na nekom od okupljanja, objasnicu vam iz prve ruke kako doticna porodica tretira zrtve svojih dzipadzijskih naletanja na pesake po pesackim prelazima...
Zato se i meni gadi ovo sto citam, jer znam kako rade.
Zato se i meni gadi ovo sto citam, jer znam kako rade.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Setite se sta je Paja rekao. Ako ne moze sa sigurnoscu da se utvrdi neka cinjenica (svetlo na semaforu) uzima se ono sto je olaksavajuce za okrivljenog. Tako je u svim sudskim postupcima.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Tamo ti je poprilično visoka selekcija i od strane blica, a i oni koji komentarišu su masom krem inteligencije.NexT napisao:Citam komentare na ovu vest i malo mi se povraca od ovog naroda...
Ma ima ih i na fejsu. Par ljudi serovalo to, nema kilometar vozackog staza al sve znaju sta se desilo.... Sve sami selektori...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Meni nije jasna jedna stvar. Ovde ljudi nemaju razlicita misljenja, ovde SVI osim Cozma imaju ISTO misljenje a to je da je lik potpuno nevin !!! Da li je to iz straha da bi vama ne daj Boze to moglo da se desi ili sta, ne razumem ? Ja licno nema sanse da poverujem u citavu pricu, kao vestaci utvrdili... pa citava drzava je korumpirana, sve je potplaceno, sudije, vestaci... a jos se zna ko je decko... i vi ste svi tako ubedjeni da on nije kriv, cak odbijate bilo kakvu drugu pomisao, bukvalno vredjate Cozma... nije mi to jasno... ja se nisam nesto specijalno ni izjasnjavao, niti cu, imam neko svoje misljenje... ali kao isao ispod 70kmh, prosao na zeleno, devojcica je kriva... 

Naravno da je kriv,, ko drugi moze da bude?
Ali iznosenje poluinformacija, nagadjanje, itd... To nema smisla raditi
Kao, neko sa kompa je uradio istragu?
Ili je neko siguran u nesto?
Ali iznosenje poluinformacija, nagadjanje, itd... To nema smisla raditi
Kao, neko sa kompa je uradio istragu?
Ili je neko siguran u nesto?
-
- Banned
Ali i vi to isto radite stalno isticuci da nije kriv. I to kako isticete, ljutito, besno, kao da se radi o vasem rodjenom bratu. Kao da ste svi potplaceni od Mitrovica. 

Ko mi?
-
- Banned
Pa svi osim Cozma.
Ja na ovo gledam iz cisto vozackog ugla.
Pre nedelju dana sam mogao da ubijem coveka na pesackom prelazu.
Kako? Spavao je na sred pesackog, u 5 ujutru, mrtav pijan. Puka slucajnost je da nisam zevao, gledao okolo, jurcao itd, jer zive duse nije bilo nigde oko mene. I onda skontam crnu mrlju, pomislim pas, pa ono majmun lezi na putu.
Uspeo sam da stanem, ooprecio auto da neko ne naleti, uplasio se da ga nije neko vec udario, a lik pocne da se otima, oce da nastavi da spava tu.
Pozvao sam policiju, poslali su patrolu, i kaze mi policajac ``da si ga ubio, nosio bi ga na dusi, ko da si ubio coveka``.
Cela poenta je, pesaci prave sranja. Samo njihova sranja niko ne kaznjava, i u 99% slucajeva nemaju posledice.
Ne zelim da opravdam Mitrovica, ali oni koji ga osudjuju rade to na osnovu BMW-a i prezimena. Ne secam se da je toliko pompe izazvao inaj lik sa Jugom koji je ubio zenu na pesackom, cini mi se na istom mestu.
Ako mali Mitrovic ima mrvicu savesti, njegov zivot je sjeban, i to ce ga pratiti do kraja zivota, sta god sud rekao...
Pre nedelju dana sam mogao da ubijem coveka na pesackom prelazu.
Kako? Spavao je na sred pesackog, u 5 ujutru, mrtav pijan. Puka slucajnost je da nisam zevao, gledao okolo, jurcao itd, jer zive duse nije bilo nigde oko mene. I onda skontam crnu mrlju, pomislim pas, pa ono majmun lezi na putu.
Uspeo sam da stanem, ooprecio auto da neko ne naleti, uplasio se da ga nije neko vec udario, a lik pocne da se otima, oce da nastavi da spava tu.
Pozvao sam policiju, poslali su patrolu, i kaze mi policajac ``da si ga ubio, nosio bi ga na dusi, ko da si ubio coveka``.
Cela poenta je, pesaci prave sranja. Samo njihova sranja niko ne kaznjava, i u 99% slucajeva nemaju posledice.
Ne zelim da opravdam Mitrovica, ali oni koji ga osudjuju rade to na osnovu BMW-a i prezimena. Ne secam se da je toliko pompe izazvao inaj lik sa Jugom koji je ubio zenu na pesackom, cini mi se na istom mestu.
Ako mali Mitrovic ima mrvicu savesti, njegov zivot je sjeban, i to ce ga pratiti do kraja zivota, sta god sud rekao...