Hot hatch
Re: Hot hatch
Pa spomenuli su za Nurburgring koje su gume koristili. Napomenuli bi i ovde da je bio Cup.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Neobično mi je da za izlaske iz krivina R slabo koristi prednost integralnog pogona. Trebalo bi da snagom i pogonom iskompenzuje višak kilograma, što očigledno nije slučaj.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Evo guma:

Ne znam koje su,ali Michelin Sport Pilot Cup nisu.

Ne znam koje su,ali Michelin Sport Pilot Cup nisu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kaze u klipu da je taj sa nirburgringa imao performance pack koji ukljucuje brembo kocnice, pilot sport cup i lakse felne. S obzirom da je seat laksi i ima pametni diferencijal, ocekivano je da ce biti brzi od r-a. Da je kojim slucajem mokro sigurno bi r bio brzi.
Da baba ima k.... bila bi deda... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Bas je mocan ovaj novi Leon, ja bih bio zadovoljan i sa 2.0 TDI FR kao sto je na sajmu bio izlozen, nisam mogao da se odlepim od auta... 

Za 20500 je odlican primerak, sa dobrom opremom i motorizacijom, jedino sto nije "hot" 
Zato Cupra ubija, ali ce moci da se poruci tek od septembra kod nas...
Tapatalk Post

Zato Cupra ubija, ali ce moci da se poruci tek od septembra kod nas...

Tapatalk Post
Samo da ga ne "detjuniraju" s obzirom kako lupa samare skupljoj braci 

odlican je novi leon
nije mi bas jasno odakle njemu full LED svetla, a Audi A3 i VW Golf 7 ih jos uvek nisu dobili

nije mi bas jasno odakle njemu full LED svetla, a Audi A3 i VW Golf 7 ih jos uvek nisu dobili

Aj bilo ko drugi, al ti bi morao da znas da a3 vec duze vreme moze sa full led

znam da nije moglo kad sam hteo da ga kupim, nisam posle vide ni gledao
nije mi jasno da ubace to pola godine posto se pojaviio nov model, i onda ko ga je odmah uzeo koliko god da je pakovao opremu nema full LED

nije mi jasno da ubace to pola godine posto se pojaviio nov model, i onda ko ga je odmah uzeo koliko god da je pakovao opremu nema full LED

Re: AW: Hot hatch
A3 sedi... imas keca iz poznavanja Audija 

ai da ne poznajem bilo koji drugi model, nego bas ADrei 
sve me manje interesuje ta klasa

sve me manje interesuje ta klasa

A zasto je leonu i a3 omogucen led a ostalima ne je pitanje za vag marketing strucnjake. Verovatno audiju jer je kobajagi premium a leonu jer je realno njemu najvise potrebno da pojaca prodaju od brace.