U sred trke javljaju vozacu da ce da mu smanje snagu motora, paze na potrosnju goriva, paze na protok goriva, popiju kaznu za sve sto organizatorima padne na pamet.... Da zanemarimo to sto se vrte na 12k obrtaja, uemsto na 18....
Ne znam kakva je sad situacija u DTM-u, ali kad sam gledao ranije bilo je cisto trkanje, nije bilo timskih naredbi, nije bilo ekologije, gas do daske, pa ko se bolje snadje... Cak je i WTCC bolje trkanje od ovoga...
starac vujadin napisao:Što se tiče radne etike i politke kompanije (ako te to uopšte interesuje) predlažem ti da počneš od početka...kako je Matešič krenuo u taj posao, kako je istisnuo svoj tajlandskog partnera iz posla, kako se probijao na tržištu, a posebno kao se probijao tamo gde su zabranjivali njegove proizvode, kako je firma ustrojena, kao se donose odluke...itd
Posebna je tema kako firma s takvim svedenim portfoliom može da izdržava tolika sponzorstva i vlasništva nad tolikim brojem klubova širom sveta.
Evo moze da se kaze da sam bas upoznat sa uglom Red Bulla-a, jer je Dietrich Mateschitz diplomirao na faksu na kojem sam ja i cesto je pocasni predavac i ukljucen u mnoge stvari. Red Bull se provlaci kao primer kroz mnoge udzbenike iz kojih sam ucio i mogu da kazem da sam upucen dosta vise od nivoa ''rekla kazala'' pa me sad bas zanima sve to sto si napisao, posto vidim da imas neka saznanja koja su od nas obicnih smrtnika skrivena.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Daniel Ricciardo will be moved back ten places on the grid for the Bahrain Grand Prix.
The team were given the penalty after Ricciardo was released from his pit box with the front-left wheel not attached properly.
Ricciardo was also given a ten second stop and go penalty during the race, which he did not finish.
Bed Bull remain under investigation by the stewards as a member of their team was observed not to be wearing protective headgear during Ricciardo’s stop.
starac vujadin napisao:Što se tiče radne etike i politke kompanije (ako te to uopšte interesuje) predlažem ti da počneš od početka...kako je Matešič krenuo u taj posao, kako je istisnuo svoj tajlandskog partnera iz posla, kako se probijao na tržištu, a posebno kao se probijao tamo gde su zabranjivali njegove proizvode, kako je firma ustrojena, kao se donose odluke...itd
Posebna je tema kako firma s takvim svedenim portfoliom može da izdržava tolika sponzorstva i vlasništva nad tolikim brojem klubova širom sveta.
Evo moze da se kaze da sam bas upoznat sa uglom Red Bulla-a, jer je Dietrich Mateschitz diplomirao na faksu na kojem sam ja i cesto je pocasni predavac i ukljucen u mnoge stvari. Red Bull se provlaci kao primer kroz mnoge udzbenike iz kojih sam ucio i mogu da kazem da sam upucen dosta vise od nivoa ''rekla kazala'' pa me sad bas zanima sve to sto si napisao, posto vidim da imas neka saznanja koja su od nas obicnih smrtnika skrivena.
Elem. Trka po meni interesantna, Hamilton glumio Vetela iz prošlih sezona, Rosberg šarenoliko, Vetel odličan, Alonso nije ni u ludilu mogao bolje sa ovim traktorom, Viliams je trebalo ranije da kaže Masi da pusti Botasa čim je ostao bez DRSa, a ne 4 krugova pred kraj, realno samo bi Masu obišao. Kimi i Rikardo najveći tragičari.
Tema ociscena od offa i medjusobnog prepucavanja. Ukoliko imate sta da jedni drugima na licnom nivou kazete to neka ostane medju vama, ovde to svakako nije tema. Sledeci put oglusavanje o upozorenja ce nositi upozorenje i/ili privremeni ban, jer neki upozorenja ocigledno ne kapiraju. Sada back to topic, a to je F1.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
procitah na jednom drugom forumu, pita jedan clan ( prilicno upucen u konstrukciju f1 bolida ) da li bi trebalo u ferariju da redizajniraju nos i bokove bolida, a drugi mu odgovara "trebalo bi da redizajniraju Domenicalija Briatoreom"
Što se nosa tiče, interesantno da je Merc sa najklasičnijim izgledom i najdominantniji, bez nekih eksperimenata natezanja pravila. Lepo stavili nos normalan (koliko je to moguće u skladu sa pravilima) i to očigledno pije vode.