Ja imam sledecu tehniku: ubacim dva zetona, 180 sekundi, izaberem pranje i nekih 120 sekundi ga puskiram samponom. To je dosta da sve pokrijes. Onda prebacim na ispiranje i krenem od krova. Kad potrosim i taj minut, gde sam isprao samo krov, pustim da se malo ocedi pa jos dva zetona i 180 sekundi ispiranja. Moze da se opere auto sa 3 zetona, ali ja to nisam savladao, jedino Smarta da kupim
Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
To voskiranje nisam ni probao, potpuno mi bez veze kad se auto ne opere rucno da prskam silikonska sranja po njemu.
Ja imam sledecu tehniku: ubacim dva zetona, 180 sekundi, izaberem pranje i nekih 120 sekundi ga puskiram samponom. To je dosta da sve pokrijes. Onda prebacim na ispiranje i krenem od krova. Kad potrosim i taj minut, gde sam isprao samo krov, pustim da se malo ocedi pa jos dva zetona i 180 sekundi ispiranja. Moze da se opere auto sa 3 zetona, ali ja to nisam savladao, jedino Smarta da kupim
Moze i sa 2 ako nije jako prljav, nego ako je samo prasnjav...
A sa 3 moze gotovo uvek. Jbg, malo se razleti oko auta, nemoj ko Kostunica!
A sa 3 moze gotovo uvek. Jbg, malo se razleti oko auta, nemoj ko Kostunica!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Znaci ispiranje je samo voda a pranje je voda + sampon ?
Da, s tim sto je "pranje" mlaka voda + sampon.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Jaka fora u Švici, za 1.- CHF (0.83 EUR) auto se podigne liftom da može da se opere odozdo. Ne znam samo da li se plaća i da se spusti

Te Švabe 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ima nova perionica sa samo usluzivanjem na pocetku Kumodraske ulice, isti princip kao kod Arene, tj sve je isto...
50rsd zeton - 90sec, 3 nacina pranja...
Zadovoljan sam kako radi
50rsd zeton - 90sec, 3 nacina pranja...
Zadovoljan sam kako radi
Brzine idu u H-a !!!

-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Carski !!fq400 napisao:Jaka fora u Švici, za 1.- CHF (0.83 EUR) auto se podigne liftom da može da se opere odozdo.
Ja perem u perionici STEAM suvom parom koje ima efekat poliranja!!Spolja i unutra 500 din.
http://youtu.be/vJG8adMh940
http://youtu.be/MkI0Rm0JZug
http://youtu.be/vJG8adMh940
http://youtu.be/MkI0Rm0JZug
Ovo je definicija - kako izgrebati auto...
Pa kad peres vodom, pritisak spere prljavstinu sa auta na pod. A koliko vidim na njihovom snimku on samo omeksa prljavstinu i odma je prebrise?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da, ima logike to što kažeš.
Prao sam ja u toj perionici, sećaš se, pričali smo o tome. Bio sam vrlo zadovoljan jer para skida stvarno mnogo toga što klasičnim pranjem nije skinuto. E sad, može li to bolje da se odradi, verovatno može.
Prao sam ja u toj perionici, sećaš se, pričali smo o tome. Bio sam vrlo zadovoljan jer para skida stvarno mnogo toga što klasičnim pranjem nije skinuto. E sad, može li to bolje da se odradi, verovatno može.
Posetite www.garaza.rs !
Ja bih na tu paru mozda otisao jedino sa vec opranim kolima... 
^ upravo tako...
Para je super jer verovatno moze da skine vosak, katran itd.. Ali za svakodnevno pranje - ne hvala.
Para je super jer verovatno moze da skine vosak, katran itd.. Ali za svakodnevno pranje - ne hvala.