ja ne placam nista sto ne moram i skroz te podrzavam sto ne placas
ali si ti stalno za to da se uvede red u srb, da sve bude legalno, da svi placaju sve sto trebaju, itd... osim onog sto tebi odgovara da izbegnes, onda se moze prekrsiti po neki zakon
I ako ima strane table mora da poštuje odluke grada.
Npr. u Veroni je bilo max 2h za parkiranje i nema dalje u toj zoni. U Firenci Zona Trafico Limitato skoro svuda, kola ćao zdravo, pa smo tražili hotel sa parkingom. Rim isto...
ADrei napisao:ja ne placam nista sto ne moram i skroz te podrzavam sto ne placas
ali si ti stalno za to da se uvede red u srb, da sve bude legalno, da svi placaju sve sto trebaju, itd... osim onog sto tebi odgovara da izbegnes, onda se moze prekrsiti po neki zakon
Naravno da treba da se uvede red. Neka mi omoguce da kao privremni rezident u zoni uplatim kartu za vreme boravka i ja cu je placati.
Ovde kod mene je dnevna karta 10chf a kazna 40. Kazna isto vazi kao dnevna ali je ne zovu dnevna
Heinz napisao:I ako ima strane table mora da poštuje odluke grada.
Npr. u Veroni je bilo max 2h za parkiranje i nema dalje u toj zoni. U Firenci Zona Trafico Limitato skoro svuda, kola ćao zdravo, pa smo tražili hotel sa parkingom. Rim isto...
Ovo u Srbiji ce da padne na sudu samo tako ako se neko zainati. Posebno sto je uvedeno preko noci i prilicno je diskriminatorno.
znaci po tvojoj logici ja bi trebao da kupim a8 4.2 quattro I vozim ga ne registrovanog jer je kod nas za njega registracija 2.000eura a u ch je registracija 1.000eura? I jos da tvrdim kako sam ja 100% ispravan, hocu ali mi ne daju da ga registrujem...
stvarno ne razumem kakve veze ima nas parking sa tim koliko je u ch... isto kao kad ti u ch ne bi placao porez jer je taj porez u srb jeftiniji?
parking za 24h ti je 1900din pa zovi to kako hoces
Naravno da je Bosanac isekao lisice, sto me to ne cudi uopste. To kao onaj Bosanski kamiondzija sto ga saobracajna policija uhvatila kako pretice preko pune linije vozilo negde u Srbiji i pisali mu prijavu, a on kad dosao kod sudije kaze ne prica srpski i ne razume prijavu
Ili zavisno iz kog si kraja imaš možda i bolja tj bliža rešenja
Ja ne znam koliko su ove lisice legalne, da ne bude posle... Jer ako od domaćih naplaćuju potraživanja putem parnice, kako mogu od stranih oduzimanjem kola? Ako ne smeju, a neko presavije tabak...
Grujic napisao:Ili zavisno iz kog si kraja imaš možda i bolja tj bliža rešenja
Ja ne znam koliko su ove lisice legalne, da ne bude posle... Jer ako od domaćih naplaćuju potraživanja putem parnice, kako mogu od stranih oduzimanjem kola? Ako ne smeju, a neko presavije tabak...
Imam garazu na raspolaganju kod prijatelja ali je udaljena 15ak minuta.
Sto se drugog dela tice, naravno da je nelegalno, sto znaju i oni ali bice po sistemu APP.
Poslednja izmena od Floyd u 02 Apr 2014, 00:09, izmenjeno 1 put ukupno.