Ne brže od života!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Zetu se zapalio Golf IV po povratku od majstora za plin. Srećom, uspeo je da ga ugasi dok još nije zahvatio ceo auto. Ispostavilo se da je greška majstora bila uzrok i onda je majstor o svom trošku popravio auto, koji je odmah prodat i kupljen je Megan dizel. Sad zet opet menja auto i kaže samo dizel, ne pada mu na pamet da kupi benzinac pa ugrađuje plin.
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I sta kaze koji je bolji, Golf ili Megane? 
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kaže da sad razmatra nekog japanca da kupi.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sve je postalo pepeo i dim,trojanac napisao:Zetu se zapalio Golf IV po povratku od majstora za plin. Srećom, uspeo je da ga ugasi dok još nije zahvatio ceo auto. Ispostavilo se da je greška majstora bila uzrok i onda je majstor o svom trošku popravio auto, koji je odmah prodat i kupljen je Megan dizel. Sad zet opet menja auto i kaže samo dizel, ne pada mu na pamet da kupi benzinac pa ugrađuje plin.
otkad' sam u Golfa ugradio plin!
Nakon ona dva, samo mu još to fali.trojanac napisao:Kaže da sad razmatra nekog japanca da kupi.

Širim haos!
Re: Одг: Ne brže od života!
ja sam dolazio iz pravca NS-a i hteo da se iskljucim tamo za BG kad ono ogromna kolona vozila, stao sam i izasao iz auta da pogledam, kad ono stvarno strasan prizor, prikolica bukvalno ugljenisana, nista ostalo nije od nje..meni je izgledalo na one boce sa gasom.Saša napisao:Kolega mi reče i da se jutros oko 9.30 na Dobanovačkoj petlji, isključenje iz pravca NS-a za BG (dole u onoj krivini pre nadvožnjaka) zapalio neki kamion sa buradima pa nije mogao tu da se isključi (produžio pa se isključio za Surčin)...
Elem, posto nisam imao GPS i nisam znao koliko moram voziti napred za sledece iskljucenje za BG uradio sam ono sto je radilo i 90 posto drugih vozaca-skrenuo polukruzno u suprotnu i odmah se iskljucio za Bg

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Ne brže od života!
Sledeće isključenje je za Surčin, a posle njega se opet možeš vratiti na autoput (postoji cesta koja vodi do samog aerodroma pa tu izađeš na autoput), ili produžiš pravo pa izlaziš kod novobeogradskih blokova, Tošin bunar i tako dalje.
TT
TT
Meni se VW Buba zapalila, lik koji je cistio karburator nije zavrnuo crevo dovoda goriva.grujicd napisao:Da, pravilo je da se ne diže hauba, eventualno samo malo pa da se kroz to gasi. Mada, to je teorija, a kad gori i sve je vrelo ne znam kako podići samo malo. Jedino ako uhvatiš vatru u ranom stadijumu.
Srecom, ugasio se auto, ja otvorio haubu da vidim sta je, sunula vatra, ja skinuo kosulju, bacio preko motora i ugasio.
Steta - jedan kabl za svecke, razvodna kapa i malo garezi na kosulji

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Je li to SX4? Slabo se vidi.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jašta nego SX4 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ko joj je sa foruma dao kola? 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Je l moze neko da mi objasni zasto je vozac autobusa kriv sto ga je idiot u predsednickom autu udario od pozadi ?