Makita napisao:Ja taj motor 2 godine vozim u Bosni sa Srbijanskim papirima, čak sam išao u Hr na more njim. Ja sam mislio ovako: uzmem Bosanski pasoš, srbijansku vozačku (jbg, to moram) i AU vizu koju imam. Ako me zaustave, dam to. Ne pokazujem bosansku ličnu u slučaju da me proveravaju i vide da imam i srbijansku da ne budem u duplom problemu. Kažem da imam dvojno drzavljanstvo, ali imam i AU vizu i trenutno živim u AU. U Srbiji sam privremeno, na odmoru. Šta mislite?
Nisam te razumeo na koji pasos ti se vodi austrijska viza?
Ako je na srpskom, ono sto mogu da ti sigurno kazem je da bi austrijske table mogao da vozis bez problema a za engleske... nisam siguran.
Znam kako funkcionise nasa milicija. Pitace te gde zivis, ti odgovaras Austrija a onda ima da se cudi i da te drka za motor jer su tablice neke trece zemlje.
Mozes da probas pricu da ti je brat poklonio / prodao motor i da svakako planiras da ga preregistrujes u Austriji kad se vratis...
Dzoni_m napisao:Ono sto sam ja napisao se odnosi na bilo kog stranog drzavljanina BEZ srpskog pasosa. Dakle ako imas SAMO BiH drzavljanstvo i vozacku mozes da vozis i tablice iz Zimbabvea ako hoces, moze, nema veze koje su tablice.
U tom slucaju DA... moze da vozi bilo koje table svuda osim u svojoj maticnoj zemlji
Saša napisao:Napisao je na prethodnoj strani da je nema u pasošu:
To sto nije fizicki zalepljena u pasosu, ne znaci da nije "vezana" za pasos

Pozadi u polju "Staatsangehörigkeit" treba da pise BIH odnosno SRB...