Mislim da bi ga u tom slucaju ogi dohvatio za noge, pocepao pidzamicu, okrenuo na ledja i cistom belom dlakom izglancao auto do visokog sjaja.
A ker bi mu bio zahvalan jer mu je dozvoio da se jednom posteno isprlja kao i svaki drugi normalni pas.
@Med, Uuuuu kako je lep
Mogu samo da zamislim kako je to kupati velikog dlakavog psa
Moja dzukeletina se tusira svako vece i susi peskirom, posto u nasem novom kraju ima puno smrdi-dzukaca sa kojima se igra i onda kada se vratimo iz setnje... u krevet.
Pokusala sam cak i onaj "narodni" sa krpom natopljenom pre toga u sirce - i jedini dlakavi stvor koji je bio natopljen time sam bila ja
A bas pravo kupanje sa samponom, balzamom ( Mirise na kokos ) 1 mesecno - i koliko god da se puta kupao i dalje je atrakcija pre/tokom/posle kupanja
Mish mali. Off topic Jel zna neko zasto nema vise mirisljavih ogrlica u Pet centru na N.Bgd-u (tamo kod buvljaka) i da li zna gde mogu da se nabave?
Zasto toliko cesto kupas psa!?? To nije dobro (zdravo) za njega. Svakim kupanjem mu skidas zastitni sloj sa koze i onda je za buve i ostalu gamad na izvol'te... Ja mog psa (sada je kod roditelja) kupam najvise kvartalno + jednom ako mora vanredno...