O presretačima
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: O presretačima
A i ko ce bre da gleda tablice...
A Bentli jeste bio cuknut, al navodno je on nekog. Kako god, dugo se ne spominje, tako da mozda i nije u sluzbi vise
A Bentli jeste bio cuknut, al navodno je on nekog. Kako god, dugo se ne spominje, tako da mozda i nije u sluzbi vise
Presretac ima u gepeku vise tablica, sa razlicitim pocetnim slovima na svakoj.NexT napisao:Ne mozes da imas tacan spisak jer svaki od njih ima par setova tablica u gepeku.
ne menjaju tablice nikad!
to je auto koji je registrovan kao i svaki drugi...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
to je auto koji je registrovan kao i svaki drugi...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Menjaju, al ne bas mnogo cesto kako mi se cini
ne menjaju upoznao sam lika koji vozi A6 C7 ima iste tablice od prvog dana 

Ovako to radi civilizovana država :
http://www.presretac.com/info/popis-presretaca.html
Ima na zvaničnom sajtu njihove policije, spisak svih presretača ali mi bilo lakše ovako u guglu da nadjem.
Inače, moram da pohvalim susede, da je njihova policija najcivilizovanija.
Navešću jedan primer kad sam prelazio granicu, naš pandur dodje i kao som udara na staklo, pomislio sam da će pući...
Ne razumem poentu lupanja ko sivonja.
Na HR granici me isto zaustave i sa strane, ali dolazi njihov, normalan, kulturan, najnormalnije pokucao na prozor, a ne kao da će da ga razbije i da se štrecnem.
Ograničenje je 130kmh kod njih, a kamere su naštelovane tako da tolerišu do 140.
Dakle zvanično.
A kažu da ne diraju i ako malo brže ideš od toga, do 150-160.
Ima i onaj primer gde pišu opomenu, što je kod nas nezamislivo.
Stvarno, mislim da su najkorektniji njihovi plavci. Jednom sam prilazio rampi noću, ograničenje je bilo 100 a ja sam možda išao 110.
Zaustavio me pred rampom plavac , džip mu parkiran.
Samo je rekao "lakše malo", ali ne u smislu da bi mi uzeo pare, napisao kaznu itd, već onako kao savet.
To kod nas je prosto nezamislivo. Odma će da krene da ti traži Galenikinu prvu pomoć, rezervne sijalice a imaš recimo ksenone itd.
I u HR, presretači se ponašaju kako treba, a ne da provociraju, izazivaju i teraju ljude bukvalno na prekršaj.
Pošto znam otprilike šta voze, ne bi uspeli da me prevare na tu foru. A da je sreće, da im zakoči neko sa kršem, pošto se nabijaju i ne drže odstojanje, ali kod nas ko zna kako bi ga maltretirali u stanici...
U Nemačkoj kamere snimaju i beleže kazne za odstojanje.
Što se tablica tiče, onaj crni A6 sa 588 ne menja.
Ali videh ovaj crveni A6 sa SU tablama, a onda u onom SAT prilogu je imao UE ili JA, nisam siguran jer ih je bilo više.
Možda su samo za emisiju namerno promenili tablice da kao ne bi mi saznali.
A stvarno, ako menjaju tablice, tek to je sprdnja. Pa valjda bi u svakoj normalnoj državi trebao svaki auto da bude registrovan i ima svoje tablice, što ipak mislim da je slučaj čak i kod nas.
Videh jednom i beli kombi VW Transporter, novi, snimaju sa radarom, civilni kombi...
Prosto ne zna čovek da li kao u nekim zemljama neko obuče policijsku uniformu i da će da te opljačka, izotima auto uz pretnju pištoljem, cirkus.
Elem evo slike crvenog A6 :
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 8005_n.jpg
I plavi
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 6013_n.jpg
http://www.presretac.com/info/popis-presretaca.html
Ima na zvaničnom sajtu njihove policije, spisak svih presretača ali mi bilo lakše ovako u guglu da nadjem.

Inače, moram da pohvalim susede, da je njihova policija najcivilizovanija.
Navešću jedan primer kad sam prelazio granicu, naš pandur dodje i kao som udara na staklo, pomislio sam da će pući...
Ne razumem poentu lupanja ko sivonja.
Na HR granici me isto zaustave i sa strane, ali dolazi njihov, normalan, kulturan, najnormalnije pokucao na prozor, a ne kao da će da ga razbije i da se štrecnem.
Ograničenje je 130kmh kod njih, a kamere su naštelovane tako da tolerišu do 140.
Dakle zvanično.
A kažu da ne diraju i ako malo brže ideš od toga, do 150-160.
Ima i onaj primer gde pišu opomenu, što je kod nas nezamislivo.
Stvarno, mislim da su najkorektniji njihovi plavci. Jednom sam prilazio rampi noću, ograničenje je bilo 100 a ja sam možda išao 110.
Zaustavio me pred rampom plavac , džip mu parkiran.
Samo je rekao "lakše malo", ali ne u smislu da bi mi uzeo pare, napisao kaznu itd, već onako kao savet.
To kod nas je prosto nezamislivo. Odma će da krene da ti traži Galenikinu prvu pomoć, rezervne sijalice a imaš recimo ksenone itd.
I u HR, presretači se ponašaju kako treba, a ne da provociraju, izazivaju i teraju ljude bukvalno na prekršaj.
Pošto znam otprilike šta voze, ne bi uspeli da me prevare na tu foru. A da je sreće, da im zakoči neko sa kršem, pošto se nabijaju i ne drže odstojanje, ali kod nas ko zna kako bi ga maltretirali u stanici...

Što se tablica tiče, onaj crni A6 sa 588 ne menja.

Ali videh ovaj crveni A6 sa SU tablama, a onda u onom SAT prilogu je imao UE ili JA, nisam siguran jer ih je bilo više.
Možda su samo za emisiju namerno promenili tablice da kao ne bi mi saznali.

A stvarno, ako menjaju tablice, tek to je sprdnja. Pa valjda bi u svakoj normalnoj državi trebao svaki auto da bude registrovan i ima svoje tablice, što ipak mislim da je slučaj čak i kod nas.

Videh jednom i beli kombi VW Transporter, novi, snimaju sa radarom, civilni kombi...
Prosto ne zna čovek da li kao u nekim zemljama neko obuče policijsku uniformu i da će da te opljačka, izotima auto uz pretnju pištoljem, cirkus.
Elem evo slike crvenog A6 :
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 8005_n.jpg
I plavi

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 6013_n.jpg
Poslednja izmena od MAX u 05 Apr 2014, 01:02, izmenjeno 1 put ukupno.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ovo koliko vidim nije drzavni sajt sa slikama presretaca.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Nije, ali šta misliš odakle im spisak.dragvorl napisao:Ovo koliko vidim nije drzavni sajt sa slikama presretaca.

Ako te ne mrzi, tragaj na njihovom zvaničnom sajtu mup-a, naći ćeš.
Tablice se menjaju po potrebi, kako se to odredjuje ne znam. A kontam da ih mrzi da menjaju.ADrei napisao:ne menjaju upoznao sam lika koji vozi A6 C7 ima iste tablice od prvog dana
ok nije bilo potrebe da se promene za ove 2 godine onda... mozda za 5godina promene 
Sent from my Galaxy Tab 3 using Tapatalk

Sent from my Galaxy Tab 3 using Tapatalk
Cekaju da upamtimo ove sadasnje, pa ce da idu na presvlacenje i zamenu tablica 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pazi da me ne mrzi.MAX napisao:Nije, ali šta misliš odakle im spisak.dragvorl napisao:Ovo koliko vidim nije drzavni sajt sa slikama presretaca.
Ako te ne mrzi, tragaj na njihovom zvaničnom sajtu mup-a, naći ćeš.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Neko mi rece video Opel Astru presretac. Day Walker ti li si? 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ma jos da se pojavi i30 presretac i onda smo sve videli.H4wkeye napisao:Neko mi rece video Opel Astru presretac. Day Walker ti li si?