Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Sam ne ideš u ovlašćeni, a nikad ne bi kupio auto koji nije održavan u ovlašćenom... Zanimljiv stav...ADrei napisao:ja nisam rekao kako ja idem u ovlasceni, nego da nikad ne bih kupio polovan auto koji nije odrzavan u ovlascenom i nema kompletnu istoriju
Nije konkretno poredjenje, pisem za oba cene u servisima u kojima se odrzavaju. Da burazer nema garanciju, naravno da ne bi isao kod njih.ADrei napisao:
on u ovlascenom servisu a ti kod komsije, zanimljivo poredjenje...
pa i meni je servis 100eura sa sviim filterima, a u ovlascenom isto to oko 400eura
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
pa ja kupujem auto 2-3godine star, iskljucivo u Audi centru u Nemackoj... podrazumeva se da je odrzavan u ovlascenom servisu i veeeliki je plus ako je tamo isao za svaku sitnicu(kao sto je zamena guma) jel sam onda 100% siguran da nije spustana kilometrazaSaša napisao:Sam ne ideš u ovlašćeni, a nikad ne bi kupio auto koji nije održavan u ovlašćenom... Zanimljiv stav...ADrei napisao:ja nisam rekao kako ja idem u ovlasceni, nego da nikad ne bih kupio polovan auto koji nije odrzavan u ovlascenom i nema kompletnu istoriju
Ja radio poslednji servis u Omladinskih Brigada,cena svih filtera,6.5l mobil esp formula 5w30 ulja,i ruku je ako se ne varam,oko 30.000,ali nisam siguran da li mi je tu uracunat popust od 10% na delove,i 20% na ruke,ili me je izaslo jeftinije,jer sam imao vise stvari odjednom,pa ne znam tacno odvojeno mali servis... Problem je filter kabine,koji je 6500,i mobil esp ulje koje je najskuplje moguce,skoro duplo skuplje od edge-a,koje su meni u nemackoj stavljali. Bez filtera kabine je to vec neka prihvatljiva cifra,a sa normalnim uljem je super. A ne znam kako tebe izadje 130e mali, sa svim hengst filterima,kada je samo hengst filter kabine tu 30e,a ulje ne moze da te kosta ispod 70e,i to sam da kupujes original,a cesto izadje i 90e,ako ga ne nabavljas sam.NexT napisao:Al na drugom mestu ne bi imao garanciju...
Nemam pojma, al tesko ispod 200-250 evra... S tim sto je ovo servis sa filterom goriva koji ide na svakom drugom.
Heroj, jel znas ti cenu u O brigada?
Pa pedantnije i postenije ce mu odraditi taj drugar, nego oni likovi u ovlascenom...stefanan napisao:Ne razumem stekanje na autu od 20000e i to za male servise koje radis jednom godisnje
Sent from my Lumia Tapatalk
pa jeste, podrazumeva se da placam kasko godisnje 1500eura, garazu 1000eura, odrzavanje u ovlascenom min 500eura vise... za 4 god cu "baciti" 12k eura... pre cu za 1-2god te pare dati za A7stefanan napisao:Ne razumem stekanje na autu od 20000e i to za male servise koje radis jednom godisnje
Sent from my Lumia Tapatalk