Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od swemir »

Npr u barsi su kante povezane sa centralnim smecem preko vakuma. Kad se bace u podzemni kontejner on je u stvari samo vakum cev. Ima tri vrste za razlicite materijale...dobar i verovatno vrlo slozen sistem

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Čudi me da nisto to ranije uradili.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Nista cudno. Dobro je da su i do sada trpeli. Taj Koridor 10 grade 100 godina, kao da je dugacak 3.5 miliona kilometara. Sramota i pokazatelj koliko smo nesposobni da bilo sta uradimo zbog izuzetno strucnih kadrova koji vode te resore i lopovluka.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Samo ne pominji ministre, kobogatemolim :dobarvic:
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

H4wkeye napisao:Taj Koridor 10 grade 100 godina, kao da je dugacak 3.5 miliona kilometara. Sramota i pokazatelj koliko smo nesposobni da bilo sta uradimo zbog izuzetno strucnih kadrova koji vode te resore i lopovluka.

Auuuu... što me vučeš za jezik? :) Pre neki dan na temu Ibarske magistrale napisah kilometarski post, pa ga pošteno iskorigorav pre objavljivanja, ujedoh se za jezik. Al sad mi se prilika opet namestila.

Ali da rezimiramo - kod nas kad se renovira 0,5km auto-puta, priča se na sav glas kao da se pustilo u rad 500km novog auto-puta. Prodavanje m* za bubrege. A od kad je sa Kosovom to što jeste, kako god mi to zvali i (ne) prihvatali, ovi dole u roku od 2 godinine spojiše Prištinu i Tiranu sa novim auto-putem.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Da ne bude samo da ih kritikujem, prosle godine su odradili mnogo bolji posao nego prethodnih godina, tako da je zavrseno skoro 50km autoputeva i pusteno u saobracaj. Ovde godine je probijeno i dosta tunela, a ako nastave sa ovim tempom do 2016. bi trebalo biti sve zavrseno i pusteno u rad. :) SAT emisija je posecivala radove na tunelima na Koridoru 10 (a i na Koridoru 11 ja mislim) i imaju najbolju opremu i generalno brzo napreduju sobzirom kakav je teren.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Kod Dimitrovgrada tunel ide metar na dan, ako se ne varam. Jedan je probijen, a možda i drugi.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Radnica "Gradske čistoće" ne može u banku u radnoj uniformi?!

Lidija Usković, radnica JKP Mediana, koja je u četvrtak u ekspozituri jedne banke u Nišu udaljena iz reda u kome je čekala kako bi predala dokumentaciju za kredit, zbog radne uniforme u kojoj je bila, ispričala je za "City radio" kako se dogodio incident.

Kako kaže, to što joj se desilo povredio je njena osećanja i dostojanstvo ali pre svega, kako kaže, dostojanstvo profesije kojom zarađuje za život i ugled firme u kojoj radi.

http://www.alo.rs/vesti/reportaza-srbij ... ormi/51383

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

E zbog ovakvih slucajeva, uvek cemo biti u bunaru i tonucemo sve dublje i dublje!
Sve dok bude ovakvog sramotnog ophodjenja prema ljudima koji casno zaradjuju svoj novac a ne preko tudje grbace, u Srbiji se nece, niti treba ziveti bolje!
U danasnje vreme nekoga vredjati zato sto nosi uniformu gradske cistoce i izbaciti ga iz banke je jako jako ruzno i ponizavajuce!
Zaista me je sramota sto ima takvih ljudi, ljudi koji smatraju da je njihova profesija i njihov zaradjeni hleb daleko bitniji i vredniji od tudjeg!
Steta sto nisu napisali koja je banka u pitanju.....
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ne znam gde je tu granica, sto se tiče tog oblačenja u ustanovama?

Ako nju puste, da li treba da puste mesara iz klanice u krvavoj kecelji?
Ili Šapica u kupaćim gaćama?
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ona nije dosla prljava i ukaljana, niti je dosla krvava ili gola...
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ovo dobija drugačiji prizvuk jer je u pitanju gradska čistoća, pa deluje ponižavajuće, ali moguće da jeste takva politika banke, ja znam da su jednog doktora otprdeli kada je bio u komplet uniformi samo sa jaknom preko... :)

E sad, ako mene pitate to je jedenje govana kada su u pitanju ti sitni šalterski poslovi.. Nije to tamo ne znam ni ja kakva elita i ludilo pa da sad glume te fazone, već dođeš da obaviš konkretan posao, da su neka odeljenja gde se rade veće stvari pa da razumem za kodeks, al ove servisne stvari... :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

nikaragva napisao:Ili Šapica u kupaćim gaćama?
:rofl:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ali to u principu nije ok.

Svako u pauzi ima pravo da radi sta hoce. To bi znavilo da ni pandur ne sme da udje u banku, samo njemu ne bi smeli nista da kazu. Takodje, tu ponizavas ljude koji rade u uniformama, dok ako radis odelu, mozes da ides gde hoces?
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Grujicu, ako doktor seta po gradu u radnoj uniformi, ni to nije normalno jer, ako nista drugo, koja je svrha te uniforme, ako nije besprekorna cistoca... Ne kazem da nas postuju institucije, ali ne postujemo ni mi njih. Treba se obuci prikladno za situaciju, nije tesko. U svim firmama u kojima sam radio, bilo je zabranjeno nositi uniformu izvan radnog mesta i to je u redu. Sto se tice gradske cistoce, dugo sam se vozio linijom 1 po NS, koja prolazi pored Gradske cistoce i cesto su u bus ulazili radnici cistoce u uniformama, cesto i sa "fatalist" naoruzanjem, metlama i slicno i nije bilo problema, niti neke osude okolone, ali opet, nije na mestu po meni. Ipak oni rade u nehigijenskim uslovima i ta uniforma nije za druge prilike.

Sent from my HTC One V
Odgovori