1000 zašto - 1000 zato!
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Ima u oglasima nešto kao dvokomponentni lepak.
http://www.limundo.com/kupovina/Masine- ... B/22095033
Da li je dovoljno jako i elastično?
http://www.limundo.com/kupovina/Masine- ... B/22095033
Da li je dovoljno jako i elastično?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zasto nije resenje?KDman napisao:Ima li neko ideju čime se može zalepiti tvrda plastika? Recimo šarke na skeneru ? Suer lepak nije rešenje.
Samo treba da bude kvalitetan. Loctite je sasvim ok.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Dvokomponentni lepak (bizon) je izuzetno jak za nesto sto treba da se zalepi i stoji. Za nesto sto treba da se pomera cesto mislim da je bolje da kupis silikonski stapic i istopis ga i zalepis time. Ja time lepim veslo, ako se ono ne pomeri (10.000 zaveslaja dnevno po preko 15kg sile) nece nista.
Da lepkovi na bazi silikona za one spojeve koji se pomeraju...
Silikoni u tubi lepkovi od sike i fischera su najbolji.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Silikoni u tubi lepkovi od sike i fischera su najbolji.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja sam Loctite gelom probao da zalepim neke naočare od te tvrde plastike i ne vredi.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nisam ni ja uspeo da zalepim naocare Loctiteom.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja sam pokusao da zalepim plasticni drzac za navigaciju i isto nije drzao ni 5 minuta...
pa probajte bizon 
Pre ce puci plastika nego on... Lepio ja camac pa znam, prosuo malo na beton i stavio kamencic na to iz zajebancije. Posle dva dana pravili takmicenje ko ce da odlepi kamen, ne moze da se mrdne, na kraju smo tukli macolom i otkinuli povrsinski sloj betona za koji je kamen bio zalepljen lepkom.
Vi sad mozete da mislite da se preseravam, ja ne znam ni ko proizvodi taj bizon lepak, tako da ga sigurno ne reklamiram, a da izmisljam nemam razloga, samo hocu da pomognem. Njega kad sam stavio na veslo drzao je par dana i pukao, ne podnosi non stop udarce (mada ih je izdrzao bar 50.000), ali na camcu koji ima konstantnu brzinu bukvalno drzi ravnomerno kao i karbon od kog je camac... Lepili mi neki deo unutra, tri godine vec stoji kao prvog dana, svaki dan kvasenje i mucenje.

Pre ce puci plastika nego on... Lepio ja camac pa znam, prosuo malo na beton i stavio kamencic na to iz zajebancije. Posle dva dana pravili takmicenje ko ce da odlepi kamen, ne moze da se mrdne, na kraju smo tukli macolom i otkinuli povrsinski sloj betona za koji je kamen bio zalepljen lepkom.
Vi sad mozete da mislite da se preseravam, ja ne znam ni ko proizvodi taj bizon lepak, tako da ga sigurno ne reklamiram, a da izmisljam nemam razloga, samo hocu da pomognem. Njega kad sam stavio na veslo drzao je par dana i pukao, ne podnosi non stop udarce (mada ih je izdrzao bar 50.000), ali na camcu koji ima konstantnu brzinu bukvalno drzi ravnomerno kao i karbon od kog je camac... Lepili mi neki deo unutra, tri godine vec stoji kao prvog dana, svaki dan kvasenje i mucenje.
- Kuzmanovic
Jel znas koji si koristio od ovih ponudenih?
http://www.rcsrbija.rs/razno/lepak/lepak-bison
http://www.rcsrbija.rs/razno/lepak/lepak-bison
90% ovaj drugi, 10% ovaj prvi. Secam se da je imao dve tube, prodavac nam je objasnjavao kao da je u jednoj lepak za jednu podlogu, drugoj za drugu, sto verovatno nije istina ali nije ni bitno 
Uglavnom, sigurno je jedan od ta prva dva, a skoro sam siguran da je bio plavi. Mislim da je cena bila 800 din.

Uglavnom, sigurno je jedan od ta prva dva, a skoro sam siguran da je bio plavi. Mislim da je cena bila 800 din.
- Kuzmanovic
Ok, hvala. 

Kupio sam Bison, dvokomponentni lepak i završio posao. Lepak je izuzetna stvar. Dvokomponentni je i meša se 1:1. Jedino, ruke se umažu smolom i ne mogu se ničim oprati. Pomaže trljanje krpom. Imaju razne vrste, neke vezuju brzo neke sporo. I teško je ovim lepilom fiksirati nešto jer je u početku kao gusta slina i ne drži ništa.
Zalepio sam i šarke i staklenu kuglu lustera. I nije potrošilo ni 10%.
Hvala svima na pomoći.
Zalepio sam i šarke i staklenu kuglu lustera. I nije potrošilo ni 10%.
Hvala svima na pomoći.

Kada posiljka stize Post Express-om, da li je kurir donosi na adresu ili samo ubaci onaj papiric u sanduce pa se ide u postu po paket?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Donosi, a zove te i telefonom (zato se obavezno daje i mobilni telefon). Za pakete/pošiljke poslate običnom poštom poštari ostavljaju papiriće ako te ne nađu.
TT
TT
Ok,hvala.
T
T