Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Putevi u Srbiji

Post od H4wkeye »

Ja poznajem ovu drzavu vrlo dobro, sobzirom da mi otac radi za nju vec 31 godinu.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Velja napisao:DW, ovo ti Ogi neće oprostiti :kezo:
:loool: :loool: :loool:
Tek sam sad zavalio :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
KDman
Banned
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 22:14

Post od KDman »

H4wkeye napisao:Ja poznajem ovu drzavu vrlo dobro, sobzirom da mi otac radi za nju vec 31 godinu.
Zato budi zahvalan državi koja te je podigla i odgajila. Imamo (bar ja) samo ovu jednu Srbiju rodnu zemlju, a nju je najlakše pljuvati. Ne košta ništa, a sad je i popularno biti protiv svoje zemlje.
Putevi su deo Srbije, mislim da nisu gori od ostalog, može biti da su bolji od proseka. Izgleda da su bolji i od vozila koje imamo. Čega sam se nagledao po placevima koja prodaju vozila............................................... pa putevi su sjajni u poređenju sa njima.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ovde i sad prestaje sa politikom...

Putevi su nam takvi kakvu su, negde dobri, negde raspad, u proseku, losi su, i sigurno imaju svoj deo i ulogu u bezbednosti u saobracaju

Nadamo se da ce se vise ulagati u odrzavanje saobracajnica
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Vratih se iz BiH preko Sapca, isao sam magistralom preko Uzica... znaci onaj neravan deo puta od Sapca do autoputa je autoput za magistralu prema Zlatiboru.... majko rodjena koji je to krs od puta... i sta sve tuda ne vozi... to su KANTE na tockovima, neki traktori to be, bez svetala, bez zmigavaca, neregistrovani, mase mi lik iz prikolice da vozac hoce da skrene... I ZA TO JE KRIVA SAMO POLICIJA... jer ih boli q za to... ja bih ih rasturio, bukvalno bih presretao takve i unistavao bih ih od kazni.... to je bukvalno ubistvo sa predumisljajem... bez milosti... a i put kao put je krs, asfalt los, neravan... tamo negde kod Jelen Dola POKLOPAC (pleh) na sred puta !???
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

KD jos nije banovan?

Ogi, nisam isao par meseci ibarskom, sta je tu toliko strasno?
Mozda nisam pohvatao dobro gde si bio, al na to si mislio? Ili?
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Pa ok, manje vise asfalt kojim ja ipak nisam zadovoljan ali brate kakav je to jedan seljacki put, nije ni cudo sto ljudi onoliko ginu... bas ono seljanija teska... kazem, nema sta se ne krece po tom putu... ali zato od skretanja za Taru pa prema granici i dalje u Bosni do jaja, nema zive duse...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

A, to...

Pa jbg, najveca koncentracija krseva, kao sto je u Bg najveca koncentracija mentola...
KDman
Banned
Reactions:

Post od KDman »

Ogi, iz koga si ti raja došao u tu "seljanu" ?
Drugi put koristi autobus kao ja. Prepusti se profesionalcima ako nisi siguran u sebe kao vozača.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Možda i on voli da secka u krivinama...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

^^^ Isto sam pomislio :)
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Sad sam gledao SAT emisiju, kazu prosle godine je oko 8.000 znakova osteceno ili ukradeno. :trljamoci:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

NexT napisao:KD jos nije banovan?
Sudeci i po ovoj temi dosao covek na forum da nas malcice zaje*ava :)
viewtopic.php?f=9&t=2614&p=251748#p251748

Da se vratimo na temu...

Izludecu od puta NS-ZR... :besan:
Ja ne znam da li oni cekaju da se taj put totalno raspadne da bi krenuli da ga sredjuju... :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ogi, potpuno se slažem da vozilo na putu mora da ima ispravnu zvučnu i svetlosnu signalizaciju. O kočnicama, upravljaču i drugim elementarnim sistemima i da ne pričam. Traktori su sada obavezni i da imaju rotaciju, a koliko sam ja primetio uglavnom imaju.

Međutim, kad kreneš da voziš nekim putevima koji su okruženi selima, normalno je da je veća koncentracija voznog parka iz seoskih domova. Da li su to automobili ili traktori i druge radne mašine, nije ni bitno. Lepo je vreme, ljudi rade po poljima, zato treba biti dodatno oprezan i strpljiv na tim deonicama. Gde sretneš 10 traktora usput, )nije) normalno, ali tako se kaže, da dva-tri nemaju ispravnu signalizaciju. Po Beogradu ćeš retko sresti traktor ali obrati malo pažnju koliko automobila nema ispravnu svetlosnu signalizaciju. O skupljačima sirovina i njihovom voznom parku da ne pričam.

I opet kažem, u pravu si da ne sme tako, ali neće lokalna policija nikad kažnjavati seljaka jer zna kako živi. Od tih lokalnih policajaca, sigurno da puno njih isto živi na selu i obrađuju zemlju, znaju kako je.

Samo dodatni oprez i strpljenje tu pomaže ili izbegavanje tih deonica ako se može.
Posetite www.garaza.rs !
KDman
Banned
Reactions:

Post od KDman »

U kraju Srbije koji je Ogi opisao, traktori su retka pojava na glavnim putevima.
Delija napisao:
NexT napisao:KD jos nije banovan?
Sudeci i po ovoj temi dosao covek na forum da nas malcice zaje*ava :)
viewtopic.php?f=9&t=2614&p=251748#p251748
Zašto misliš? Auto sam kupio ali sam se očigledno prešao. Ali o tom možda neki drugi put, na pravom mestu.
Odgovori