Pa čitaju forum i vide da smo ih provalili, pa isturili stare.superboss napisao: Baj d vej(bukvalno) ja nisam video ni jedan noviji traktor u koloni, uglavnom starije modele...

Pa čitaju forum i vide da smo ih provalili, pa isturili stare.superboss napisao: Baj d vej(bukvalno) ja nisam video ni jedan noviji traktor u koloni, uglavnom starije modele...
Gresis, ovaj gresis silno sinakTexonja napisao:superboss napisao: Ursus C-355 iz '77. ili IMT 560 iz '84. to je stari model , to je ono sto voze obicni paori. Traktori su jako skupe masine, mnogostruko skuplje od auta, pa nije bas lako i jednostavno kupiti traktor star svega 5-6 god ili ne_daj_boze nov.
Nemoj me zajebavati.superboss napisao: '90 su moji kupili nov IMT 539 De Luxe...jos nas sluzi 'fala Bogu odlicno....
Texonja napisao:Bune se vacjaroshi. Obicni seljaci su kod kuce ili na njivi. Pogledajte traktore koji blokiraju. Uglavnom masine od 50 ili vise soma eura. Obicni smrtnici sa IMT starim 20tak godina ne idu na blokadu.
Kao neko ko smatra poljoprivrednike retkim ljudima koji svoj hleb zarade i odrade posteno do poslednjeg dinara, smatram da ove manipulante na blokadama treba pohapsiti.
Texonja napisao: Nemoj me zajebavati.Pa taj ne moze nijedan ozbiljan posao da radi.