On topic:
Tetka i Teca imaju bas taj X3 o kom razmisljas i bas 2.0d.
Kupili su ga novog i do sada nisu imali nikakvih problema (do duse i ne vozi se puno, samo kada je sezona skijanja).
Video sam ga 2 puta u zivotu i na mene je ostavio dobar utisak.
Stjepa napisao:Off topic @NexT pošto sam već nekoliko puta primetio neko nadmeno obraćanje sa tvoje strane upućeno meni, a ne vidim razlog tome, ili reci šta je problem ili se ponašaj normalno! Učinilo mi se da i sad "hoćeš nešto". Možda grešim...
Da, znam da je Texov noviji model, ali je X3 za koji postoje neka iskustva na ovom forumu, pa pod pretpostavkom da će čoveku i to značiti ja postavih link.
Što se mene tiče ne moraš mi obrazlagati tvoje ponašanje, ne interesuje me. Ali sam hteo samo javno da ti skrenem pažnju na tvoje obraćanje meni u nekim situacijama.
Off topic Mozda su ti oni dani, pa si osetljiviji, nije bilo nista nadmeno ili bilo sta slicno. S moje tacke gledista, to je kao da poredis w211 i w212, osim sto su oba E klasa i sto su oba sa 2.2 dizelima, nidje veze.
Stjepa napisao:Off topic @NexT pošto sam već nekoliko puta primetio neko nadmeno obraćanje sa tvoje strane upućeno meni, a ne vidim razlog tome, ili reci šta je problem ili se ponašaj normalno! Učinilo mi se da i sad "hoćeš nešto". Možda grešim...
Da, znam da je Texov noviji model, ali je X3 za koji postoje neka iskustva na ovom forumu, pa pod pretpostavkom da će čoveku i to značiti ja postavih link.
Što se mene tiče ne moraš mi obrazlagati tvoje ponašanje, ne interesuje me. Ali sam hteo samo javno da ti skrenem pažnju na tvoje obraćanje meni u nekim situacijama.
Off topic @NexT glupo je da baš ništa ne odgovorim, a napisao si takav post da ne znam šta da ti odgovorim.
Sam početak posta... vredi li komentarisati? U opuštenoj raspravi to bi se shvatilo kao šala, ali sad je bilo sve samo ne primereno. Hteo si da ispadneš šmeker? Ok.
Dok je kraj posta sušta suprotnost početku.
Sredina posta je ono što ima veze sa temom i da si tako odmah nastupio, ne bih prethodni post sastavio onakvim kakav jeste.
Nema Texonje nešto u poslednje vreme, čini mi se On bi mogao da kaže neke opšte utiske o vozilu, a verovatno je dobro istražio i prethodne modele pre kupovine, pa možda zna koje su mu slabe tačke.