Neka aplikacija moze da predstavlja problem izmedju dva uzastopna update-a, a kamoli izmedju dva razlicita modela, pa i proizvodjaca.
Ponekad i diveloperi sa xda foruma ne kapiraju zasto nekad neke aplikacije prave problem, kao da im update jednostavno "ne legne".
Imas par stabilnih ROM-ova na xda za HTC Desire sa poboljsanom baterijom, pa pokusaj da instaliras neki. Treba da root-ujes telefon kako bi pokrenuo instalaciju. Mogu da ti preporucim neki ROM, al ostalo ces morati sam

Ja sam oduševljen telefonom,ubacio sam mu 8Gb microSD pun muzike,slike su mu fanstastične za 5MPix veličie oko 1MB (bolje slike mi pravi on nego HTC DesireZ). Mane su što nema WiFi i GPS,ali jbg,ne bi trajala baterija ovako dugo... i kvalitet zvuka na zvučniku je odličan,kao i na slušalici
  Ja sam oduševljen telefonom,ubacio sam mu 8Gb microSD pun muzike,slike su mu fanstastične za 5MPix veličie oko 1MB (bolje slike mi pravi on nego HTC DesireZ). Mane su što nema WiFi i GPS,ali jbg,ne bi trajala baterija ovako dugo... i kvalitet zvuka na zvučniku je odličan,kao i na slušalici